zondag 8 mei 2016

Hoenderdaell deel 5: ik zag 2 beren....


Eén reactie op de verhalen op de verhalen over Hoenderdaell,een overigens zeer gewaardeerde reactie van Sjoerd.Als statement heb ik de mogelijkheid om te reageren uit gezet, wat overigens maar door 2 bezoekers van dit blog gemerkt is, door Max en door Sjoerd.Met 12 bezoekers op bericht 4 over Hoenderdaell was het dus ook een statement van niks.

(De Europese wolven lopen de jonge beren te pesten)


En waarom zou je eigenlijk een statement willen maken

(Ook al zijn de beren een stukje groter)


als er maar een paar bezoeker het weblog bezoekt?Het reageren kan dus weer, en als het met de polletjes (hooikoorts) komende tijd ook meevalt

(Pa ziet de klierige wolven zijn kroost jennen en besluit een oogje in het zeil te houden)


zal ik zelfs mijn beslissing om bij bericht 2500 te stoppen, ik zit nu op 2484, weer heroverwegen.

(De wolven druipen af...)


Zoals altijd: het is hachelijk!

8 opmerkingen:

Tine de Jong zei

Prachtige woorden gezet bij elke foto. Ben daar nog nooit geweest, Weelixcht eens en tip in nabije toekomst. Mooie fotos en blog die ik mocht ontmoeten.

francky spruytte zei

ik ben daar ook nooit geweest want ik wist niet eens dat het bestond, maar voor alle zekerheid toch maar eens aan mijn vrouw vragen wat ik vergeet nogal veel. Heikel ?

FRANK103 zei

@Tine: het is een leuke dierentuin, Hoenderdaell. Maar ik zou er niet uren voor in de auto gaan zitten, dan zijn er genoeg alternatieven. Met mijn telelens zie je de hekken bijna niet, met een compact of telefoon wel! Dan kom je niet zo snel met leuke foto's thuis.

@suske: goed plan! Ik kan het ook altijd nakijken op mijn weblog, mijn digitale geheugen.

Ad zei

Een prachtige serie. Ik heb wel geworsteld met het feit dat de optie 'reageren' uitgezet was. Vroeg me af waarom? Gelukkig kunnen we nu weer 'reageren'. Ben ook in de gelukkige positie dat ik Hoenderdael heb mogen bezoeken. Veel herkenning dus. Maar kijk nu wel weer uit naar iets 'treins'in de blogberichten.

FRANK103 zei

@ad: dat komt goed uit, ik heb foto's van de spoorbaan van Erik, diverse reclametrams, ben bij een forumlid langs geweest, wat wil je nog meer?

Kees zei

Hoi Frank, Prachtige serie, De beren vermaken zich prima.
groet Kees. Ps. Blijf toch nog maar onder ons Frank!

FRANK103 zei

@Kees: het is de jaarlijkse voorjaarsdip Kees, dan zit ik het liefste buiten met een goed boek en kan het blog me niet zoveel schelen. Dan hoor ik de vogels kwetteren, zie de tuin groen worden, en dan is achter de pc een bericht in elkaar zetten meer een straf. Maa zodra ik roodverbrand 's nachts niet kan slapen en de eerste bui weer tegen de ramen tikt is dat weer over. Hoop ik. Nou ja, dat roodverbrand probeer ik trouwens te voorkomen, dat is niet zo goed voor de gezondheid. Hachelijk is het!

gerdaYD zei

Joepie, het antwoordformulier is terug normaal zodat ik op de valreep toch nog even iets kwijt kan over deze mooie serie over Hoenderael. Ik heb er met terugwerkende kracht van genoten want naast het fotograferen van locomotieven, weet jij dat ook goed te doen met dieren Frank!