zondag 12 juni 2016

De luchtmachtdagen in Leeuwarden deel 3: de Red Arrows


Een serie berichten over een zelfde onderwerplevert doorgaans niet zoveel reacties op,zelfs niet als ik de berichten verspreid over een week.

Op verzoek van collega Olaf, die hier trouwens nog steeds niet genoemd wil worden,plaats ik direct ook de foto's van de Red Arrows,een demonstratieteam uit Engeland.Vrijdag te zien in Nederland, en zaterdag waren ze te zien in Londen,zoals gisteravond op TV te zien was.Een optreden voor de Engelse koninklijke familie.Deze demonstratieteams weten hoe ze het publiek moeten vermaken,veel rook en kabaal en natuurlijk vliegtuigen die recht op elkaar af vliegen.Gelukkig is alles goed gegaan!Al lijkt het soms niet zoveel te schelen!Hachelijk?

10 opmerkingen:

Sjoerd zei

Ik heb nu wel genoeg ervan gezien...

FRANK103 zei

@sjoerd: daar was ik al bang voor. Ik ben toch nog van plan om 2 delen te plaatsen, een over diverse soorten vliegtuigen en dan als uitsmijter de italiaanse tricolores. Misschien moet ik het plan bijstellen?

Renesmurf zei

Ja, wat een milieuverontreiniging.
En verder gewoon plaatsen wat je wilt, schijt aan de lezers.

brund55 zei

Niks van aantrekken Frank, gewoon alles plaatsen.

FRANK103 zei

@rene: ik probeer een beetje rekening te houden met de bezoekers. Het deel over de tricolores wordt nog rekeriger!

@dick: ik ga zeker nog 2 berichten plaatsen! Zeker nu er naast Olaf een tweede bezoeker van dit weblog is die graag deze foto's ziet!

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Laat je niet leiden door het aantal reacties die je op één of ander onderwerp krijgt, maar plaats dat waar je zin in hebt en waar je hart naar toe gaat. Dat doe ik ook hoor...
Bovendien is deze serie zo mooi geworden dat je, zelf als je niet met het onderwerp hebt, moet toegeven dat je hier een sterk staaltje fotografie hebt neergepoot!

jan willem van capelleveen zei

Ik zie ze vliegen. Heb ik anders nooit.

FRANK103 zei

@Gerda: bedankt! Ik vind ze zelf ook geslaagd, wel ben ik me bewust dat de volgende series weer een beetje hetzelfde zijn.

@jw: daar zijn pilletjes voor. Tegen het vliegen...

francky spruytte zei

Zo'n show is indrukwekkend en de foto's hier ook.

FRANK103 zei

@Franky: zeker! Bedankt voor het compliment.