dinsdag 14 juni 2016

De luchtmachtdagen in Leeuwarden deel 5: de tricolores


De laatste luchtshow was van de Italiaanse tricolores,die zelfs een eigen dame mee hadden die in een soort van Peter Sellers accent (of die van Allo allo) verteldewat voor figuren die figuren in de lucht precies maakten.Om dan in haar beste Nederlands te vragen om applaus.De Italianen gebruikten zoveel rook dat ik een deel van de foto's naar de digitale prullenbak heb verwezen.Over de foto's, een deel vond ik niet zo scherp als ik had verwacht.Dat kan liggen aan de hoeveelheid licht op de vrijdag (bewolking),de snelheid van de vliegtuigen of omdat ik de ISO waarde (400) te laag had staan.Hoe dan ook, ik zie mogelijkheid tot verbetering.Nu maar eens kijken waar de volgende luchtshow is.Hachelijk?

9 opmerkingen:

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Je sluit dit knap log af met een mooie bewerking, dus ook daar heb je kaas van gegeten!

FRANK103 zei

@gerda: kaas eten zit ons Hollanders in het bloed! Bij voorkeur eet ik jonge kaas of graskaas, maar ook komijnekaas lust ik graag.

Renesmurf zei

Nou ja, ik vind het maar een vieze bende, daar in de lucht.
Gelukkig is het bij dat ene ongeval gebleven.

FRANK103 zei

@rene: gelukkig wel, en is daarbij niemand gewond geraakt. Maar het blijft slordig van zo'n nette Zwitser dat hij zijn vliegtuig in een vijver parkeert!

gerdaYD zei

Voor jou gevonden Frank:
"Kaas maakt blij,
dat is een feit.
Want wie 'cheese' zegt,
lacht altijd."
© Frieda Van Wijck
*wink, big smile*
Voor straks een heel fijn weekend gewenst!

Ad zei

Rare jongens, die Romeinen!

FRANK103 zei

@gerda: mijn dag maak je meteen weer goed!

@ad: inderdaad!

Albert y Mara fotoblog zei

Die limburger heeft afgehaakt, Sneu!! Jij doet zo je best om ons iets moois voor te schotelen. Van deze heb ik genoten, de Italiaanse tricolores blijven altijd apart. Fijn weekend. Groeten Albert

FRANK103 zei

@albert: ik kan het niet altijd iedereen naar de zin maken. En als ik naar de bezoekersaantallen van dit blog kijk maak ik het nauwelijks iemand naar de zin. Als Sjoerd dan een keer overslaat, dan begrijp ik dat best! Maar jullie zijn natuurlijk altijd welkom op dit blog!