zaterdag 25 juni 2016

Naar de kelder


Marc en JW vonden het wel weer eens tijd omeen race te organiseren in de kelder van Marc, het beroemde Souterrain circuit.Na wat oponthoud op weg naar Marc was ik nog op tijd voor de koekjes.Het kattebeest mocht geen koekjes om dieettechnische redenen,daar was de kat het zelf niet mee eens!Hij had vast een bepaald beeld bij deze muis!Tijd om naar het circuit te gaan, het inrijden met de Slot it Ferrari was zeer veelbelovend,die auto ging als de spreekwoordelijke raket.

(de auto van JW blijft hier steken, maar waarom?)


Of als een trein.

(JW wijst weer aan waar zijn auto problemen heeft...)


De Ninco Mosler kon de Nico Mclaren van JW ook aardig bijblijven.De eerste race had ik besloten met een Fly BMW te rijden,het afbreken van de achterspoiler zorgde echter voor een ernstige verlaging van de druk op de achterwielen waardoor de grip in kritische situaties te wensen overliet,waardoor deze wedstrijd jammerlijk verloren ging.De tweede race heb ik een duidelijk herkenbare en zeer fraai te noemen Slot-it bolide ingezet, die helaas ook net tekort kwam om de eigenlijk erg lelijke autootjes van Marc en JW te verslaan.Race 3 mocht de NSR porsche zijn klasse tonen, ook deze race bleken de tegenstanders niet mee te werken, zodat ik de NSR snel vervangen heb voor de Slot-it F40.De laatste heat van race 3 werd zo met overmacht gewonnen, waardoor het toch nog een geslaagde avond was!Hachelijk?

19 opmerkingen:

MarcStouten zei

Het was weer bere gezellig!

FRANK103 zei

@marc: het was zeker gezellig, en de verzorging door Annemarie was ook top!

jan willem van capelleveen zei

Het was weer top.

FRANK103 zei

@jw: ik had iets meer vooraan willen rijden, maar dat gaat volgende keer lukken als ik de auto's voorzie van een electromotortje!

Renesmurf zei

Katten moeten verwend worden, maar als je ze te dik maakt is dat ook weer zielig.

FRANK103 zei

@rene: de bmi van dit kattebeest neemt nog geen zorgelijke waarden aan maar moet toch zeker nauwlettend in de gaten gehouden worden! Rauw vlees staat niet direct bekend als dikmaker, toch hebben we de muis laten ontsnappen, voorkomen is immers beter dan genezen en waarschijnlijk ook een stuk goedkoper!

Sjoerd zei

Helaas is er bij zo'n wedstrijd maar 1 winnaar...

FRANK103 zei

@sjoerd: daarom doen we meerdere races die elk uit 3 wedstrijden bestaan (in elk van de 3 banen). Degene die de 3 wedstrijden het best heeft gereden wint de race. Ach, het gaat om de gezelligheid!

MarcStouten zei

Gezelligheid voorop! Af en toe elkaar uit de baan rijden hahaha

FRANK103 zei

@marc: uit de baan rijden klinkt heel bruut, maar als het kan ram ik je zeker uit de baan. Opzij opzij opzij, maak plaats maak plaats maak plaats, wij hebben ongelooflijke haast.....

Mirjam Kakelbont zei

Echt, Frank, je had sportverslaggever moeten worden. Je hebt beslist je roeping gemist. Het was weer een gezellige boel en zoals gebruikelijk was er ook weer aan het inwendige van de mens gedacht.
Voor herhaling vatbaar!

gerdaYD zei

Leuke én mooie serie foto's heb je weer geplaatst waarbij ook de inwendige mens niet werd vergeten hihi.
En dan die kat: wij hebben (bijna) precies dezelfde.

FRANK103 zei

@mirjam: je hebt duidelijk de boodschap begrepen, die ik zo subtiel in slechts enkele volzinnen had verstopt. Sportverslaggever lijkt me een geweldige baan, hoewel ik met regen en harde wind liever niet langs een sportveldje sta.

@gerda: die inwendige mens moet voorzien worden van voer, anders gaat het niet goed. Alleen de keuze van voer, tja, die moet voor de foto's ook nog weblogwaardig zijn, wat eigenlijk best hachelijk is!

Marco Luijken zei

Hoi Frank,
Mooi verslag van deze race. Grappig hoe je het weer zo weet te brengen zo met je teksten bij je opnames. Schitterend!!
Ennuh...gelukkig was je op tijd voor de koekjes...haha..!!

Groeten, Marco

Ad zei

Frank, de overwinning smaakt vas zoet, na al het zwoegen. Dan met wat extra krachtvoer sleep je uiteindelijk de fel begeeerde overwinning binnen: Veni vidi vici, zoals Julius C. weleens heeft gezegd. Rare jongens, die Romeinen.

FRANK103 zei

@Marco: het is een gave, die me trouwens al diverse enkelblessures heeft opgeleverd als ik door een compliment weer ver naast mijn schoenen ben gaan lopen. Hachelijk!

@Ad: ik zal er de geschiedkundig verantwoorde werkjes over Asterix de Galliër weer op naslaan, want toen die JC riep dat de Belgen de dappersten waren, toen was ik hem even kwijt! Maar goed, Annemarie had een doordachte en culinair verantwoorde combinatie van Siciliaanse drop, paprika chips en naturel chips voor ons neergezet, zodat bijna de hele schijf van 5 aanwezig was. Daar lag het dus niet aan.

MarcStouten zei

Naturel chips is zeker niet zo ongezond als men denkt!

francky spruytte zei

Zolang die kat maar niet uit de bocht gaat !
Penibel ?

FRANK103 zei

@marc: zijn ze zelfs gezond te noemen? Zelfs met de bijbehorende dipsaus? Hachelijk!

@suske: onze katten rijden regelmatig een scheve schaats zodat er sprake zou kunnen zijn van een ontsporing....