zaterdag 4 juni 2016

Over reclame en trams


Sloterdijk is een boeiende plaats voor de liefhebbers van treinen en trams.Er zijn de diverse internationale treinen te zien,van en naar Amsterdam.
Diverse uitvoeringen van de bouwserie 186.En trams, zoals de Rabobank tram.En naast de Rabobank tram is erook een erg gele bananentram.Bij station Sloterdijk zijn trouwens beter plaatjes te schietendan langs de Admiraal de Ruijterweg, vind ik.Hebben we het trouwens over geel, bij de Lelylaan staat een plan V geparkeerd.Dat moet een restaurant worden, binnenkort.Altijd leuk om te zien, zo'n plan V!Laatste spot was de Lipton groene ijsthee tram.Zo'n reclamecampagne bestaat soms uit meer dan een groene tram,dan worden er ook blikjes uitgedeeld op Sloterdijk.Hachelijk?

10 opmerkingen:

Sjoerd zei

Een mooie fotoreportage, daar hou ik wel van.

Albert y Mara fotoblog zei

De treinen in je reportage genieten MIJN voorkeur boven de trams. Wat leuk dat van deze plan V Mat '64 een restaurant gemaakt gaat worden.
Fijn weekend. Met spoorse groeten Albert

Marco Luijken zei

Hoi Frank,
Mooie foto's!!
Grappig die gele bananen op de tram.
Mooie opnames ook van de treinen, zelf rij ik regelmatig naar de Westhaven in A'dam.

Groeten, Marco

Ad zei

Na overnachten in een treinlodge nu weer een restaurant in de trein, crea-omgang met treinen, saar in Amsterdam. Leuke initiatieven zijn het overigens wel. Het wachten is nog op een Heineken-experiance-train. Als er dan ook nog blikjes bier worden uitgedeeld, hebben we de drukst bezette tram van Nederland. Alleen de trambestuurder is de Bob! Hachelijk?

FRANK103 zei

@sjoerd: graag gedaan!

@albert: zodra het restaurant open is zal ik dat hier vermelden. Het zal waarschijnlijk geen culinair verantwoord gebeuren zjn, daar in Amsterdam.

@marco: ik zie met enige regelmaat 189 met kolenbakken (fals) bij de Westhaven staan. Jouw werk dus?

@Ad: het is niet voor niets de hoofdstad van ons land, in Amsterdam daar gebeurd het! Die Heineken tram klinkt als een goed idee, er is al een Heineken rondvaartboot, dat moet kunnen! Zolang er maar geen Belastingdienst tram komt, of een met reclame voor euthanasiepillen. Dat lijkt me heel hachelijk!

Kees zei

Hoi Frank, toch wel apart hoor die RABO tram.
Groet Kees.

francky spruytte zei

Nu weten we tenminste hoe en door wie deze blog gesponsord wordt.
Heikel ?

Renesmurf zei

Ik vind graffiti meestal erg lelijk, en in dit geval zeker.
De trams zijn wel mooi.

gerdaYD zei

Zelf zie ik liever zo'n oude tram dan deze gestroomlijnde boordevol reclame. Maar ieder zijn meug natuurlijk...

FRANK103 zei

@kees: sommige reclametrams zijn veel beter dan andere, er zijn er toch al diversen geweest waarbij het volstrekt onduidelijk is waar ze reclame voor maken. Gemiste kans, denk ik dan!

@francky: ik dacht dat jullie het alleen onderbewust zouden waarnemen, maar jij bent gewoon te oplettend.bzeker hachelijk!

@rene: dat lelijke spuitwerk zullen ze vast verwijderen voor het restaurant geopend wordt.

@gerda: ik vind oude trams ook leuker om te zien, maar die rijden alleen op speciale dagen. Bij deze teclametrams gaat het eigenlijk meer om het zien van zoveel mogelijk verschillende exemplaren, om de jacht op de nieuwe tram. Maar een schaalmodel van of een boek over deze trams zal ik niet kopen.