woensdag 27 juli 2016

Spoorbaan Erik


Al lijkt het hier misschien alsof er niet aan de spoorbanen geknutseld wordt,dat is niet waar!Wel proberen we deze belangrijke werkzaamheden buiten uit te voeren,onder het toeziend oog van het kattebeest,omdat de temperatuur op de zolder soms tot onacceptabel niveau oploopt.En dan bedoel ik niet de oververhitting die ontstaat door de emotiesdie vrijkomen bij het aanschouwen van nieuwe uitermate fraaie en nuttige aankopen,maar de warmte die van buiten de zolder binnendringt en die verder oploopt door alle elektronicaop zolder die ook warmte afgeeft.Een sauna is er niks bij!De bezetmelders zijn op een plank geschroefd,als de temperaturen op zolder weer iets dalen dan gaan we ze ook aansluiten.Hachelijk?

10 opmerkingen:

Ad zei

Gelukkig dat er aan de spoorbaan ook in de zomer wordt doorgewerkt. Zelf ben ik momenteel nog op vakantie, maar het is toch wel goed dat het modelspoorvlammetje op deze manier brandende wordt gehouden. Noeste (model)spoorarbeid mag ik graag zien. En dan die nuttige aankopen, tja die doen zich gewoon spontaan voor. Ik had een poosje geleden bijna ook zo'n Meccanoloc gekocht. Heb het toen uiteindelijk niet gedan.

FRANK103 zei

@Ad: neef Erik heeft niet bijna de meccano lok gekocht, maar helemaal! Maar de modelspoor activiteiten staan hier ook op een laag pitje hoor, meestal is het op zolder te warm. Hachelijk?

Kees zei

Ja Ja Frank je moet er iets voor over hebben zouden we maar zeggen, m,aar ja dat gebak maak weer een hoop goed. Fraaie locs overigens.
Groet Kees.

Marco Luijken zei

Ha.. die Frank!!
Daar word hard gewerkt en dat nog wel met die warmte. En dat allemaal undercover..haha..!!
Ziet er best ingewikkeld uit met al die printplaten.
Maar wel een lekker broodje zo te zien.

Groeten, Marco

Sjoerd zei

Die meccano loc is echt schitterend, en ach, een beetje warmte ga je niet dood aan.

Renesmurf zei

Zo is het ook nooit af, het is net het werkelijke leven!

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Ik kan het me heel goed indenken dat het op die zolder niet uit te houden was van de warmte toen de temperatuur ook buiten zo hoog opliep. Gelukkig was het daar nog te doen zodat de werkzaamheden er konden uitgevoerd worden in afwachting dat de zolder weer berokken kan worden. En natuurlijk kan dat niet doorgaan zonder een lekker toetje er bij, jou kennende! *wink, big smile*

Mirjam Kakelbont zei

Lekker dat puddingbroodje!
Toen ik nog bij mijn ouders woonde, sliep ik ook op zolder en dat kon behoorlijk heet worden. Als je dan ook nog bergen apparatuur hebt staan wat de nodige hitte afgeeft, kan ik me voorstellen dat jullie even in de frisse lucht wilden staan.

francky spruytte zei

Dat gebakje buiten opeten kan de spanning naar beneden brengen of spreken we hier over hoogspanning ? Penibel hoor !

FRANK103 zei

@kees: bedankt!

@Marco: het gaat om het broodje, de rest is eigenlijk alleen een excuus om een broodje te kunnen eten!

@Sjoerd: we kunnen smelten!

@René: zeker!

@Gerda: eigenlijk was het een koffiebroodje, geen toetje. Want een toetje eet je na een maaltijd, en een koffiebroodje kan je altijd opeten, als er maar koffie bij geserveerd wordt. Heel lekker trouwens, koffie, vooral met zo'n broodje erbij!

@Mirjam: we hebben neef Erik gevraagd om een koelkastje met koud bier (0% alcohol) erin, echter aangezien dat ten koste gaat van het treinenbudget krijgen we een glas koud water en moeten we de airco erbij denken. Heel hachelijk!

@Francky: de spanning van de broekriem die teveel aangehaald werd en die beter gevierd kon worden, om de darmkanalen niet teveel te stressen. Heel hachelijk!