maandag 25 juli 2016

Over snelheid


Ik ben over op de zomerstand, weinig berichten want ik ben meestal in de tuin te vinden met een goed boek.Om toch een teken van leven te geven plaats ik een paar foto's van een paar weken terug.Toen reed ik met de trein van Amstel richting CS en wilde ik de TEE Ram op de foto zetten, die daar geparkeerd staat.Toen zag ik ook een ander treinstel staandat nog niet veel in Nederland te zien is geweest.De Eurostar die over de HSL van Amsterdam naar Londen gaat rijden.Hachelijk?

9 opmerkingen:

Sjoerd zei

Niet hachelijk, maar informatief en mooi

Renesmurf zei

Ja, mooie plaatjes, allemaal momentopnames van deze tijd.

Ad zei

Ik begon al ongerust te worden. Al een hele week geen teken van leven. Maar dit stelt gerust. Geniet van de vakantie. Doe ik momenteel ook enne... kom je wat spoors tegen, laat het ons gerust weten!

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Ik dacht wel dat je wat in zomerreces was, het is niet je gewoonte minder te bloggen. Maar dat hoeft ook niet hoor, de zomer en de zon zijn er om van te genieten!
Maar ik ben wel blij met dit nieuw log, wat een verscheidenheid aan treinen!

Marco Luijken zei

Hoi Frank,
Mooi is dat..!! Ligt 'tie gewoon met een boek in de tuin.
Wat een geruststelling...haha..!!

Groeten, Marco

FRANK103 zei

@sjoerd: bedankt!

@rene: bedankt! En deze plaatjes geven zeker een goed beeld van dat opstelterrein, een paar weken geleden.

@ad: in de achtertuin kom ik helaas weinig treinen tegen, dat zou ik graag anders zien. Ik moet me behelpen met 2 katten en een stapel boekwerken.

@gerda: graag gedaan! Ik had liever vanuit meer zuidelijke streken dit blog voorzien van nieuwe verhalen, maar dat zit er door omstandigheden dit jaar niet in, helaas.

@Marco: onder de parasol met één of meer katten naast me, een boek in de hand en een koud drankje op de tafel. Playa del achtertuin!

Kees zei

Hoi Frank, even snel nog op de blog, morgen is de grote verhuisdag pfff. Prachtige trein zeg die Eurostar.
Groet Kees.

FRANK103 zei

@kees: veel succes met de verhuizing!

francky spruytte zei

Die laatste heb ik hier ook nog niet het station zien binnenrijden.