maandag 26 september 2016

Filmpje!

Tijdens het Bello festival heb ik de spiegelreflex gebruikt om een filmpje te maken. Knoeiwerk, zoals gebruikelijk op dit blog, maar ik plaats het toch!Hachelijk?

11 opmerkingen:

Sjoerd zei

Eigenlijk vind een spiegelreflex camera filmpje maken niet leuk...

Renesmurf zei

Ja, leuk, ik had het niet beter kunnen doen.

FRANK103 zei

@sjoerd: dat klopt, en mijn d90 wil dat ik het scherpstellen doe, de autofocus geeft niet thuis. Nieuwere spiegelreflexen schijnen dat veel beter te doen!

@rene: bedankt! Mis je trouwens niet een muziekje van ronflonflon? Dat had ik er achter kunnen zetten!

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Je moet niet zo denigrerend over je werk doen, dat filmpje mag er toch zijn? Het voornaamste is dat je ons weer een goed beeld van dit festival hebt gegeven, bedankt!

FRANK103 zei

@gerda: het gaat om het beeld!

francky spruytte zei

Over spiegelreflexen weet ik niets zinnigs te schrijven. Het is leuk die treinen in aktie te zien.

FRANK103 zei

@francky: dat komt goed uit, er is op dit blog ook niks zinnigs te vinden! Bewegende beelden van treinen zijn toch altijd leuk!

Mirjam Kakelbont zei

Mijn gevoel voor fotografie is totaal niet ontwikkeld, maar ik kan wel zien of ik iets mooi vind of niet en die locomotief vind ik waanzinnig! De fluit en de stoom maken het compleet. Met nog een loc erachter.
En wat een belangstelling!
Lees net op Lisannes blog dat ze in januari in Auckland gaat studeren. OMG...
Wel stoer, Frank. Mis je haar al een beetje?
Lieve groet

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Jammer dat je het mooie van vervallen dingen niet inziet, het vergankelijke ervan grijpt toch naar de strot? Nu ja, ieder zijn meug en je hebt gelijk om er voor uit te komen...

FRANK103 zei

@Mirjam: ja, natuurlijk mis ik haar, het is een stuk stiller in huis en de andere 2 zijn niet erg te porren voor boswandelingen, voetbal of andere uitjes. Van mij mag ze niet naar Nieuw Zeeland, maar zoals gewoonlijk luisteren ze niet!

@Gerda: waarschijnlijk hangt het er van af, wat het is. Het locomotieven kerkhof in Hermeskeil vond ik wel indrukwekkend, de autosloperij in Zaandam boeit me geheel niet. Met gebouwen hangt het meer van het gebouw af. Hachelijk is het!

Albert y Mara zei

Geen mogelijkheid gehad om naar het Bello festival 2016 te gaan. Gelukkig maar want ik woon al weer geruime tijd in Zuid Spanje. Daarom ben ik blij met je filmpje dat in mijn ogen beslist niet verkeerd ids. Leg jij de lat niet te hoog Frank? Ik denk het!
Met spoorse RENFE groeten Albert