zaterdag 24 september 2016

Werken


Ieder jaar hebben we een uitje van het werk,en uiteraard ga ik dan mee!Dit jaar gingen we zeilen op een grote boot, van Monnickendam naar Volendam,en dan het IJsselmeer op.Maar eerst even rondlopen in Volendam!Over de dijken klederdracht foto's maken bij Zwarthoed.Na de lunch vertrekken we uit Volendam.Die haven heeft trouwens best een nauwe toegang, als de boot groot is.Eenmaal op het IJsselmeer gingen alle zeilen omhoog en de motor uit.Voordat het uitje echt een passief gebeuren dreigde te wordenkwam er een snelle speedboot waarop we mee mochten,een rondje om de zeilboot varen.Dat ging erg snel en met veel spektakel!Daarna mocht ik de grote boot besturen,ook een boeiende activiteit!Dan is het tijd voor een barbecue, ook leuk!Inmiddels werd het tijd om terug te varen naar Monnickendam,een geslaagd uitje zat er weer op.Nu weer een jaar wachten voor de volgende keer!Hachelijk?

9 opmerkingen:

Renesmurf zei

Wachten is een beetje zonde van de tijd, leef gewoon verder dan komt het vanzelf wel.

FRANK103 zei

@rene: daarom heb ik ook een hekel aan stoplichten, dat zinloze wachten op zo'n apparaat. Heel hachelijk!

Sjoerd zei

Och, zo hou je wel wat om naar uit te zien... Dat heb je bij een stoplicht niet.

FRANK103 zei

@Sjoerd: dan wachten we tot het rode licht groen wordt en we fijn verder kunnen rijden!

Kees zei

Hoi Frank, 'n geweldig dagje uit.Heerlijk zo op het water.
Groet Kees.

FRANK103 zei

@kees: bedankt! En het was inderdaad heerlijk op het water!

gerdaYD zei

Een heel knap fotoverslag van dit ongetwijfeld onvergetelijke dagje uit met de collega's! Jullie hebben veel gezien en van het water genoten, maar ook, zoals ik jou onderhand al een beetje ken, van het lekkere eten hihi.

FRANK103 zei

@gerda: de voedselfoto's horen gewoon bij dit blog. Een van de handelsmerken., maar zeker hachelijk!

Mirjam Kakelbont zei

Heel leuk om je vrouw ook een keertje te ontmoeten. Je dochter lijkt echt op haar (-: Godzijdank ben je Jan Smit of hoe heet dat duo...eh... oh ja Sick en Nimon niet tegen gekomen. Dat zou toch zomaar je vrije dag naar de gloria helpen. Een mooie dag voor een uitstapje per boot!
Lieve groet