vrijdag 6 januari 2017

Kerstmarkt Aken


Ik loop iets achter met mijn berichten, ik zal dus even een poging doen de achterstand in te halen.Op maandagavond 19 december pleegt een ernstig gestoorde een aanslag op de kerstmarkt in Berlijn, terwijl we de dinsdag naar de kerstmarkt in Aken wilden gaan.Op dinsdagmorgen lezen we niets over het afgelasten van kerstmarkten in Duitsland,dus springen Lisanne en ik (de rest moest naar school) rond 09.00 in de auto om na de files over de A2 richting Aken te rijden.Rond 11.30 staat de auto in de parkeergarage Rathaus en storten we ons op de kerstmarkt.Uiteraard bezoeken we de modelspoorwinkel Hunerbein, ik heb er echter geen foto's gemaakt.Die heb ik wel van allerlei andere Duitse delicatessen, de reden waarom ik altijd graag richting Duitsland reis.Rond 16.00 hebben we de handen vol met koopjes en besluiten we weer richting huis te gaan.Na een tussenstop voor een gezonde avondmaaltijd bij schoonzus Lilian en nichtje Merijn zijn we ongeveer 20.00 moe maar voldaan weer thuis.Hachelijk?

4 opmerkingen:

Sjoerd zei

Goh, maar een kwartiertje vanaf mijn huis... Ik had nog wel een gezonde maaltijd klaar staan i.p.v. die vette troep.

FRANK103 zei

@Sjoerd: een echte Duitse bratwurst van 50 centimeter, een delicatesse! Dat kan toch niet ongezond zijn?

gerdaYD zei

Je dochter heeft precies een trekje weg van haar vader, het lekkere eten gaat er goed in hé hihi. Mooie serie foto's maar vooral een heel mooie meid heb je daar als model!

FRANK103 zei

@Gerda: bedankt, en ja, snoepen kan ze best. Omdat Lisanne zich wel beperkt tot een enkele ongezonde hap, niet te vaak, heeft zij nog niet het model van haar vader. Gelukkig!