maandag 26 december 2016

Lisanne is thuis


Lisanne is voor haar opleiding 4 maanden naar Rovaniemi in Finland geweest,daar hebben jullie hier en op haar eigen blog uitvoerig over kunnen lezen.Vorige week zaterdag (17e) kwam ze weer thuis en zijn we haar op Schiphol op gaan halen.De hele zaterdag was het thuis daarna druk met visite.Zondag zijn we naar het strand gegaan, want dat had Lisanne best gemist!John, Jason en de voetbal waren ook mee,het was een middagje heerlijk uitwaaien op het strand.Uiteraard hoort daar een gezonde doch voedzame versnapering bij!Woensdagmorgen zijn we opnieuw naar het strand gegaan, nu was mijn zus Monique mee, die hier trouwens misschien ook niet genoemd wil worden?We hebben ook meteen even een verjaardag van iemand gevierd met een passende versnapering.Aan het einde van de wandeling wachtte de beroemde uitspanning Johanna's hof, een uitstekende locatie voor een bordje soep,zodat ook deze wandeling weer passend werd afgerond.Hachelijk?

17 opmerkingen:

Sjoerd zei

Die soep ziet er in ieder geval prima uit. En jullie uiteraard blij met de terugkomst, mag ik hopen, of is dit een hachelijk onderwerp...

Renesmurf zei

Heel fijn! Ik ben daar ooit eens met auto en caravan geweest, zelfs nog verder. Vliegen gaat sneller.

FRANK103 zei

@Sjoerd: nee hoor, ik ben heel blij dat ze thuis is, al is het maar even, want half januari vertrekt ze naar Nieuw Zeeland. De soep was ook lekker!

@rene: lisanne had een goedkope vlucht via Helsinki, Kiev naar Schiphol. Zonder caravan ben je niet eens zoveel langzamer!

Ad zei

Finland, Nieuw Zeeland, verder kan toch niet. Met zo'n opleiding zie je nog eens wat van de wereld. Jammer dat je er niet met de trein op een fatsoenlijke manier kan komen.

FRANK103 zei

@Ad: of dat ze er fatsoenlijke treinenfoto's maakt! Tot op heden valt dat erg tegen, ik heb weinig boeiends gezien van Helsinki en Sint Petersburg, dat had ik zelf heel anders gedaan!

francky spruytte zei

Finland zit er op, nu wachten om naar New Zeeland te trekken. Ze heeft een meer dan afwisselend leven momenteel.

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Wat een schitterend, feestelijk weekend hebben jullie achter de rug, de dochter is weer thuis joepie, en ze werd zo te zien heel warm onthaald! Maar wat lees ik, is ze slechts maar voor kort thuis en vertrekt ze al snel naar Nieuw Zeeland? Doet ze dat ook in een Erasmus project of gaat het om iets anders?
Geniet in elk geval stevig van elkaar de dagen dat ze thuis is, en daar zijn jullie precies al flink mee begonnen aan je mooie serie foto's te zien!

FRANK103 zei

@francky : ja, dat heeft ze zeker!

@gerda: ze gaat stage lopen in Nieuw Zeeland voor haar opleiding toerisme, ze is nog aan het kijken of ze daar ook een Erasmus beurs voor kan krijgen. Komende 3 weken moet er nog veel geregeld worden maar gaan we zeker ook leuke dingen doen!

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Wat een boeiende opleiding heeft je dochter, ze mag echt van de ene al even interessante plaats naar de andere en ik hoop voor jullie dat ze er een beurs voor kan krijgen. Maak er ondertussen schitterende dagen van en geniet van elkaar!

FRANK103 zei

@Gerda: de jeugd van tegenwoordig boft maar, wij vonden vroeger een reis naar Rotterdam al ver, laat staan naar België of Duitsland. Nu gaan ze een weekendje Londen of Helsinki. En een weekje Thailand. Maar komende weken blijven wij thuis!

Kees zei

Hoi Frank, fijn dat ze weer goed en gezond thuis is. Ik wens jullie een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2017.
Groet Kees.

FRANK103 zei

Bedankt Kees en ook een fijne jaarwisseling!

Albert y Mara zei

Bienvenido en Holanda Lisanne - Welkom in Nederland Lisanne.
Je ouders zullen vast blij zijn en jij hebt ervaring opgedaan.
Met z'n allen een fijne jaarwisseling toegewenst van Mara en mij.

P.S. Over dat vreed(t)zame in deze log hebben wij het maar niet, want met Oud & Nieuw komt er nog genoeg op tafel nemen wij aan.

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Voor straks een heel fijne overgang van oud naar nieuw gewenst die dubbel zo hard zal gevierd worden nu je dochter thuis is. En voor morgen alvast een heel gelukkig 2017!

FRANK103 zei

@albert en mara: de beste wensen voor 2017! Mbt vreetwerk: doorgaans stoppen we ons eerst vol, en zijn we daarna verzadigd. Eigenlijk hebben we met kerst en oud en nieuw zeer bescheiden gegeten, dat was eigenlijk klaar na mijn verjaardag. Het weblog is wat dat betreft niet zo'n betrouwbare informatiebron, ik zet ook probleemloos de hap van iemand anders op de foto.

@Gerda: Lisanne was samen met haar broer Wes naar vrienden om oud en nieuw te vieren, zo druk was het hier dus niet! Om aan te sluiten op de opmerking hierboven voor Albert: we hebben ze bijna alle oliebollen en appelflappen meegegeven.

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Je had dus een eerder rustige overgang van oud naar nieuw, maar ik hoop dat je er heel veel plezier aan beleefde, net zoals je dat aan het hele volgende jaar zal doen!

FRANK103 zei

@Gerda: bedankt voor alle goede wensen! Zoals je aan het bijwerken van het blog merkt, heb ik weinig tijd om achter de PC te zitten. Dat ligt nog meer aan dat het kerstvakantie is en iedereen vrij is, dan dat Lisanne thuis is. Binnenkort zal ik weer een paar updates plaatsen!