donderdag 22 december 2016

Over nieuwtjes en blogtroggen


Afgelopen weken was er hier geen sprake van een blogdip, maar van een blogtrog!Een diep dieptepunt op dit blog.Gelukkig zijn er een aantal ontwikkelingen die een einde aan dit diepe dal betekenen.Lisanne is terug uit Finland en die is wel te porren voor verschillende uitjes,zoals een bezoek een een kerstmarkt en aan het het strand.Dat betekent blogvulling!Daarnaast zijn een fraaie Franse stomer,een lelijke Italiaanse wagon en de officiële 3-railforumlok deze week de zolder op gereden.Hachelijk?

13 opmerkingen:

Renesmurf zei

Loggen is net als breien, elke keer komt er een stukje bij, en over de gaten hebben we het niet. Elk nieuw log is er weer eentje. En zo voort.

FRANK103 zei

@Rene: een waarheid als een koe, dat is het!

Sjoerd zei

Rene kan het goed verwoorden...

FRANK103 zei

@Sjoerd: Rene schudt dat zo uit zijn mouw, van zijn zelf gebreide trui! Een woordkunstenaar zonder gaten in teksten of gebit, dat is hij! Hachelijk?

Ad zei

Gelukkig dat je door het diepe dieptepunt bent gekomen. Ik dacht al zoiets. Heb je het zelf niet zien aankomen? Ik niet in ieder geval. Gelukkig dat je er weer bent.

FRANK103 zei

@ad: de kortste dag is weer geweest, we gaan weer naar de zomer toe. Ik had mijn zwembroek op 5 december al aan in de hoop mee naar Spanje te mogen met Sint Nicolaas, na deze dan zo'n 2,5 week opgeborgen te hebben ligt deze nu klaar voor de zomervakantie! De megadip is over!

Ad zei

Gelukkig, stel je voor zo'n ernstige dip tijdens de feestdagen. Het hoogtepunt v/ h modelspoorseizoen. Hoe moet het dan met kersttreintje onder de kerstboom?

gerdaYD zei

Goede avond Frank. Met alles wat je meemaakte is het best te geloven dat je even wat meer afwezig was op je blog. Toch stond hier veel om te bekijken en te lezen, ik heb er van genoten!
En dan nu:

Ho Ho Ho
Voor alle kerstballers, champagne knallers,
al die sneeuwpoppers ohh denneboomlallers
Laat het witte vlokken sneeuwen, doe je best.
T'is kerstmis jongens, maak me gek. (...)
© Katja Schuurmans
*wink, big smile*

FRANK103 zei

@Ad: misschien wordt de dip wel veroorzaakt door het ontbreken van een kersttrein onder de kerstboom, ik vermoed het ergste! Overigens
Iigt er wel een lok onder de boom, als kerstcadeau. Dus helemaal treinloos is onze boom ook niet.

@Gerda: ik heb 2 weken vakantie, van mij mag het sneeuwen!

Ad zei

Is de loc onder de kerstboom 'de fraaie Franse stoomloc'? Want dat is inderdaad een mooie! Goede feestdagen toegewenst!

FRANK103 zei

@Ad: nee, de Franse stoomlok heb ik voor mijn verjaardag gekregen, de lok onder de kerstboom heb ik hier ook al laten zien, die is beschilderd met de naam van een zeker forum.....

Mirjam Kakelbont zei

Gezellig dat Lisanne weer terug is. Het kuiken is terug in het nest (-:
Tot een geruststelling dat die meiden weer heelhuids thuis zijn. Lisanne gaat straks nog een "stukje" verder. Ik ben het van harte met je eens dat bloggen erbij inschiet als je met haar leuke uitstapjes kunt maken!
Fijne kerstdagen en lieve groet.

FRANK103 zei

@Mirjam: het kuiken ligt ook regelmatig in het nest, om weer te wennen aan het Nederlandse dag en nacht ritme en omdat ze in de avonduren haar sociale leven een positieve impuls wenst te geven. Ik vind het jammer dat ze al weer zo snel vertrekt, maar dat hoort natuurlijk ook bij het opgroeien! Om alvast te wennen dat ze volgend jaar misschien wel uit huis wil gaan. Hachelijk?