zondag 26 februari 2017

Modelspoordagen Alkmaar


Ik moest zaterdag voor een belangrijke boodschap naar Alkmaar,en als er dan ook in Alkmaar een treintjesbeurs is, dan is het logisch dat ik daar ook even ben gaan kijken!Opvallend en leuk vond ik de schaal Z spoorbaan van Railclub Utrecht,die een stuk spoorlijn in Baarn en Hilversum nagebouwd hadden.Dan was Swiss track aanwezig met een mooi stukje nagebouwd Zwitserland,met bijbehorende smalspoor locomotieven.Uiteraard heb ik bij de handel gekeken,maar de handelaren waren vooralde bekende Noord-Hollandse handelaren die bij mij niet bekend staan om hun koopjes.Een van de organiserende modelspoorclubs had de spoorlijn van Bergen naar Bergen aan Zee nagebouwd,waar vroeger het bekende stoomlocomotiefje Bello rondgereden zou hebben,Na een aantal foto's gemaakt te hebbenwas het weer tijd om huiswaarts te gaan.Maar niet zonder toch een aankoop gedaan te hebben!Hachelijk?

7 opmerkingen:

Sjoerd zei

Dat Sikje heeft het toch bij mij gedaan...

Kees zei

Hoi Frank, ziet er allemaal weergaaf uit.
Groet Kees.

Ad zei

Het nuttige met het aangename verenigingen; da's toch geweldig. Heb afgelopen zaterdag m'n TEE-Ram bij Harlaar opgehaald. Hij is daar gerenoveerd. Resultaat is schitterend geworden. Harlaar is daarmee tot hofleverancier van Lokaalspoor 6 geworden.

Ad zei

De scène met Hagen von Ortloff vind ik een goeie. Ga je nu vloggen met je zolderspoorbaan?

FRANK103 zei

@sjoerd: met sikjes moet je altijd voorzichtig zijn, die kunnen zo sikkeneurig worden!

@kees: bedankt!

@ad: mooi dat Harlaar zulk goed werk geleverd heeft, plaats gerust een filmpje! Die Hagen von Ortloff was ik al een tijd aan het zoeken, die ga je vaker langs zien komen! Maar vloggen, dat is te hip!

Renesmurf zei

ja, zo zie je nog eens wat! En ik dus ook.

FRANK103 zei

@rené: dat is een hachelijk onderdeel van het blogbezoeken!