zaterdag 8 juli 2017

Lisanne in Dunedin


De avonturen van Lisanne zijn te lezen op haar blog,zie de best wel linke link links bij de links!Sommige onderwerpen vindt ze te gek om op haar blog te plaatsen, dat laat ze graag aan mij over.Ze is van het nog iets warme Noordereilandmet het vliegtuig nar het koude Zuidereiland gevlogen.Het is daar nu winter en het Zuidereiland is dichter bij Antarctica.Als top bezienswaardigheid telt daar (en eigenlijk overal!!) het station van Dunedin.Een top locatie, zoals jullie aan de foto's kunnen zien.Een foto van het stationsgebouw of een werkende locomotief ontbreekt nog, maar ik hoop dat ze die ook nog maakt voor het blog!Op haar blog komt dan binnenkort een bericht over het enige kasteel van Nieuw Zeeland.Ook leuk, maar een station, dat is toch de top!Hachelijk?

7 opmerkingen:

Sjoerd zei

Ze hebben in ieder geval respect voor oud materiaal.

FRANK103 zei

@sjoerd: of juist veel vernielzuchtige barbaren zodat ze deze locomotief wel veilig moeten stallen.
Eerlijk gezegd denk ik dat het vooral voor de weersomstandigheden is..... ;-)

Anoniem zei

Leuke foto's heeft ze gemaakt.
Goed dat die hier kunnen getoond worden.

Kees zei

Mooie veelzijdige blog Frank. Zo zien we ook nog eens iets van elders.
Mooie kopfoto ook deze keer.

FRANK103 zei

@Suske: ze is voor mij en dit blog naar het station gegaan om foto's te maken en zit nu trots in het hostel jullie reacties te bekijken!

@Kees: Lisanne maakt graag foto's voor dit blog Kees! Maar als ze in augustus weer thuis is zullen jullie het een tijdje zonder reisverhalen moeten doen, dan moet ze weer naar school!

Renesmurf zei

Het zijn in elk geval mooie plaatjes! Goed gekozen.

FRANK103 zei

@René: Lisanne heeft deze foto's gemaakt, heel smaakvol! Maar er viel niks te kiezen, dit zijn alle foto's.