zaterdag 9 september 2017

Gamma Racing day deel 4: de Supercar Challenge

De voorlaatste race was de supercar, GT en Prototype Challenge.Snelle bolides, dicht of open.Welke auto bij welke klasse hoort, ik zou het werkelijk niet weten.En ik vermoed dat het de bezoekers van dit blog ook niet interesseert.Ik volsta dus met de plaatjes, die trouwens groot te klikken zijn!Zoals al gezegd, de camera stond op sluitertijd voorkeuze, want de wielen moeten zichtbaar bewegen terwijl de reclame en andere teksten op de auto goed leesbaar moeten zijn.Voor mijn zwager Marco, die ie trouwens graag genoemd wil worden voor het geval jullie op zoek zijn naar één of meerdere automobielenvan het merk Mercedes Benz, plaats ik 2 plaatjes van een snelle Mercedes.Zoals gezegd is zo'n bolide te koop bij Marco,hoewel je dan wel naar Stern moet bellen en niet naar Biemond.Hachelijk?

6 opmerkingen:

Ad zei

Kan Marco ook een proefritje, zonder verdere aankoopverplichting, regelen in zo'n snelle bolide?

FRANK103 zei

@Ad: deze bolide is van een concurrent, dus ik vrees het ergste. Een ecodiesel, veel vlotters zal hij niet snel kunnen regelen.

Sjoerd zei

Zo'n AMG past best wel bij mijn verzameling...

FRANK103 zei

@Sjoerd: die Mercedes is niet verkeerd! Zonder spoiler achterop en in een beschaafd kleurtje is het een hele fraaie reisauto!

francky spruytte zei

Eens meerijden in zo'n snelle wagen moet een speciaal gevoel geven.

FRANK103 zei

@Francky: het lijkt mij wel spectaculair, maar ik heb dat niet op mijn bucketlist staan, ik ga liever rustig rijdend op pad, muziekje van Bob Marley erbij!