dinsdag 26 september 2017

Voorbereiding op Souterrain cup 2018


Nu de regen weer op de daken valt en de wind de bladeren van de bomen waaitis de periode van zwammen weer aangebroken!Ik kan uitermate goed zwammen over bijvoorbeeld het Souterrain circuit van Marc S.Ook in 2018 is Marc voornemens zijn beroemde Souterrain cup te organiseren, in de voorbereiding daarop waren meerdere lieden vrijdagavond per whatsapp uitgenodigd.


(Timon heeft de sleper getest, die is afgekeurd!)

Steffer heeft spontaan geheel per ongeluk de whatsapp groep verlaten,anderen hadden goede redenen om nog niet naar de kelder te willen gaan.Martin, Timon en ik waren niet zo assertief, en dus zaten we vrijdagavond om 20.00 aan de koffie met een overheerlijk stukje boterkoek.


(Timon heeft de uitlaat en achterophanging getest, die is afgekeurd!)

De voorbereiding op de 2018 cup zag vooral op enkele culinaire elementen,ik moet hierbij specifiek de Roy Donders worstenbroodjes noemen.Daarnaast is Marc al enige tijd zoekende naar een goede start en finish op het circuit,bij een groot ovaal zijn er natuurlijk ontelbaar mogelijkheden voor een startlijn, maar van die posities is er natuurlijk maar één top.Ik kan niet anders zeggen dat de avond heel geslaagd was,


(Zoals het goede gasten betaamt hebben we Marc de eerste race laten winnen. Dat koste best weer een boel moeite!)

zowel culinair als wat betreft de exacte locatie van de startlijn zijn knopen doorgehakt.De 2018 cup voorspelt weer een topper te worden!


(Tweede race zijn Martin en ik gelijk geëindigd, Timon heeft de poedelprijs getest. Uitslag onbekend)

Hachelijk?

13 opmerkingen:

MarcStouten zei

Hahahaha. Een hoog krentenbol niveau

Renesmurf zei

Vast en zeker weer reuze gezellig, dan is de avond zo weer om!

Sjoerd zei

Met zo'n voorbereiding komt het helemaal goed.
Nu nog een paar fatsoenlijke bolides...

FRANK103 zei

@Marc: inderdaad! Maar gaat het hier om een krentenbol met schimmels of met spijs? Het eerste heeft toch echt een ander effect op het functioneren van de darmflora....

@Rene: inderdaad! Het was heel gezellig!

@Sjoerd: inderdaad! Het nut en de noodzaak van de aanschaf van een nieuwe bolide kan ik op dit moment niet verantwoorden, dat is toch iets anders dan een nieuwe locomotief waarvan de aankoop per definitie nuttig is!

Marco Luijken zei

Eén en al fun. Super!!
Lekkere worstebroodjes, ziet er goed uit.

Groeten, Marco

FRANK103 zei

@Marco: inderdaad! Slotracen is een en al fun, tenzij je een heel serieus persoon bent, dan is het vast een en al ergernis. Maar bij Marc in de kelder zijn serieuze lieden niet veel te vinden. Al zouden de worstenbroodjes misschien ook de verstokte zuurpruim kunnen verleiden naar de kelder te gaan. Heel hachelijk!

MarcStouten zei

Lol

Kees zei

Prachtig raceweer Frank, lekker he dat heerlijks erbij. Geniet ervan.
Groet Kees.

FRANK103 zei

@marc: ja

@kees: inderdaad. Die worstenbroodjes zijn top!

Ad zei

Ik kijk er weer naar uit, die Souterraincup. De koek & zopie onderstreept de gedegen voorbereiding van de cup: Boterkoek, Roy Donders worstenbroodjes... Echt Hollands Glorie! Kan niet wachten tot de echte wedstrijd. Is er al, naast de officiële start/finish, een datum bekend?

FRANK103 zei

@Ad: maart 2018. Of april 2018. Maar er moet eerst uitgebreid getraind worden. Krentenbollen en worstenbroodjes hebben we al gehad. Volgende keer saucijzenbroodjes? Of frikandelbroodjes? Of wortelen vanwege de kleur? Heel hachelijk!

Mirjam Kakelbont zei

Hahaha! Je hebt zoveel humor. Daar word je oud mee, hoor! En dan die laatste foto (-: Stelletje gekken.
Lieve groet

FRANK103 zei

@Mevrouw Kakelbont: het gaat hier toch om een uitermate serieus blog met hoogstaande en betrouwbare berichtgeving, voor grapjes en olijke opmerkingen moet ik u toch echt naar elders op het www verwijzen! Echt waar!