zaterdag 18 november 2017

Opening Huider


De modelspoorwinkel van meneer Huider is verhuisd in Heerhugowaard, de nieuwe winkel is groter en heeft een zolder voor een grote modelspoorbaan.Reden dus om daar te gaan kijken!De winkel zelf is iets groter dan de vorige, het magazijn zou nu vooral veel groter zijn, maar daar kom je als klant doorgaans niet.Aanbiedingen die erom smeekten gekocht te worden had meneer Huider helaas weer niet, jammer (en suf!) vind ik dat!Op de eerste etage waren diverse spoorbanen te zien van verschillende clubs uit de omgeving, zeer de moeite waard.Zo ben ik weer zonder mooie aankoop vertrokken richting winkelcentrum Middenwaard, waar ik de rest van de familie had losgelaten.De familie vindt een bezoekje aan meneer Huider, dat eigenlijk bijna nooit leidt tot uitgaven, minder heikel dan een bezoekje aan meneer Harlaar, waar meestal wel een mooie aankoop valt te scoren.En dat is heel hachelijk?

7 opmerkingen:

Sjoerd zei

Niets gekocht??? dat is heel hachelijk, dat vraagt om een vetten hap om weer bij te komen.

FRANK103 zei

@Sjoerd: die vette hap is inderdaad wel gelukt, maar dat omdat we 's avonds naar de bioscoop zijn gegaan om de film Thor: Ragnorak te bekijken. Het mislopen van koopjes leidt niet per se tot vet voer.

francky spruytte zei

Ik koop ook niet in iedere winkel die ik bezoek. Even rondsnuisteren is even leuk.

FRANK103 zei

@Francky: zeker! Ik mag altijd graag de mediamarkt bezoeken om leuke apparaten te bestuderen.

Mirjam Kakelbont zei

Die dubbeldekkertrein is leuk. Een koopje: 228 euro (-:
Jouw familie snap ik wel!

Albert y Mara fotoblog zei

Plezant verslag Frank, zeker ook wat betreft de foto's. Ik wil in de Kerstperiode eens langs gaan als ik terug ben in Holland. Trouwens je hebt me goed gewaarschuwd met deze opmerking:
"Aanbiedingen die erom smeekten gekocht te worden had meneer Huider helaas weer niet, jammer (en suf!) vind ik dat!"

Mijn vraag: Heeft hij dat dan nooit?
Met spoorse RENFE groeten Albert

Ad zei

Mooie nieuwe zaak. De presentatie van de modelbanen zijn wel een goede promotie van deze prachtige hobby. Harlaar is inderdaad een prettig voordelige zaak met klantvriendelijke mensen. Kom er niet zoveel, maar meestal. wel met een aankoop vandaan.