maandag 13 november 2017

Souterrain movie

Waarschijnlijk doe ik niemand er een plezier mee, maar hier is toch weer een filmpje....
Hachelijk!

10 opmerkingen:

Renesmurf zei

Je doet jezelf er een plezier mee, en je kan vast wel ergens zien hoe vaak anderen er naar kijken, al dan niet met plezier. Ik vind het wel leuk hoor.

MarcStouten zei

Ik vind het hachelijk mooi

FRANK103 zei

@René: ik heb meestal ruzie met windows movie maker, dat kost wel energie! Ik kan zeker zien hoeveel mensen de filmpjes bekijken, op het dashboard bij Youtube. Ook kan ik zien hoeveel mensen het bericht bekijken op blogger. Maar ik vind het vooral leuk om te horen dat jij het filmpje leuk vind!

@Marc: bedankt!

francky spruytte zei

Ik vind het ook een leuke video. Heikel ?

Mirjam Kakelbont zei

Ik heb het héle filmpje bekeken. En dat voor iemand die na drie seconden Grand Prix van verveling bewusteloos op de bank hangt. De toeschouwers langs de baan zijn er bij gaan zitten, dat vind ik wel zo verstandig.
Wat razen die auto's over de baan! Die van m'n broertje vlogen altijd uit de bocht.

FRANK103 zei

@Francky: een leuke video zelfs? Heel hachelijk!

@Mirjam: ik ben geheel van mijn apropos, van de bank af gestuiterd. Jullie vinden het leuk, mooi, leuk en hebben het hele filmpje bekeken. Ongelofelijk! Die auto’s gaan inderdaad heel hard, een rondje rijden ze in zo’n 7 seconden, tenzij ze de baan uit vliegen. Maar dat is ook het moelijkste deel van slotracen, zo hard mogelijk rijden zonder uit de baan te vliegen.

Ad zei

Frank, filmpje en blog zijn, zoals gebruikelijk, weer weergaloos leuk! Dan hebben we het nog niet over de eenvoudige, doch smaakvolle commentaren/onderschriften. Mij lukt in ieder geval niet om jarenlang zo'n aantal trouwe reageerders te genereren. Ik heb er maar één en daar heb ik veel bewondering voor! Doorgaan zo!

MarcStouten zei

Ga zo door Frank103👌👌

Sjoerd zei

Nu nog filmpjes van trams... die rijden hier niet meer.

FRANK103 zei

@Ad: bedankt! Jullie moeten nu ophouden hoor, ik loop inmiddels zover naast mijn schoenen dat ik per dag een paar sokken verslijt, dat gaat van mijn hobby budget af, heel hachelijk!

@Marc: bedankt!

@Sjoerd: filmpjes van trams in plaats van foto’s? Dat kan, ik had alleen niet gedacht jullie een plezier te doen met een filmpje. Binnenkort op dit blog!