zondag 12 november 2017

Souterrain op vrijdag


Vrijdagavond had Marc weer een race georganiseerd op zijn Souterrain circuit.Omdat Timon laatste race het circuit nogal zwaar belast had,en auto's en regelaar dit ook nauwelijks konden navertellen,trakteerde hij op bijna zelfgebakken muffins.Ook nieuwkomer Stan deed vrijdag mee, hoewel Stan was uitgenodigd om als laatste te eindigen, blijkt Stan juist uitermate strijdlustig.Zowel op de fiets als op het ijs rijdt Stan doorgaans vooraan, voor dit doel had hij ook een uitermate fraaie Fly Ford GT40 meegenomen.Hij liet zich ook niet misleiden door de in grote hoeveelhedenaanwezige calorieën, kleur geur en smaakstoffen.
We hebben het insmeren van banden met langzaam drogende lijm bestudeerd, een middel om de rondtijden ernstig te verbeteren!Na het inrijden was het tijd voor een race, heats van 2 minuten met inzetten.Stan leek de laatste plaats graag over te willen dragen aan mij of Timon,zelfs wat technische sabotage op een spannend moment wist hem niet uit zijn winning mood te brengen.Een rondje miniworstenbroodjes zorgde voor een energieboost waardoor Timon zelfs de tweede heat wist te winnenen ook ik Stan achter me wist te houden.Zo was veel te snel weer een gezellige avond ten einde!Hachelijk?

8 opmerkingen:

francky spruytte zei

De adrenaline zal weer in het rond gespoten hebben. Gelukkig kreeg niemand een hartaanval na het nuttigen van al die kleur en smaakstoffen. Anders zou het er echt penibel aan toe gegaan zijn.

Sjoerd zei

Lekker zo'n avond met medehobbyisten. Alleen het voedsel baart me zorgen. Volgens mij is een Big Mac gezonder dan al die zoetigheid.

Marco Luijken zei

Hoi Frank,
Dat ziet er weer gezellig uit. Geloof dat er geen honger werd geleden, na al dat harde werken...haha..!!
Super!!

Groeten, Marco

FRANK103 zei

@Francky: met mate consumeren, dan vallen de risico's wel mee!

@Sjoerd: er ligt wel een boel, maar het gaat lang niet allemaal op. Een big mac eten in plaats van deze versnaperingen is zeker een optie, maar weinig snoepen lijkt mij verstandiger!

@Marco: honger hadden we zeker niet, maar niet alle versnaperingen gingen op, daarnaast drinken we water ipv suikerhoudende frisdranken of bier.

MarcStouten zei

Je had de tissues vergeten Frank103!

FRANK103 zei

@Marc: ik heb de mouwen van mijn trui gebruikt....

MarcStouten zei

Had dat voldoende absorberende capaciteit 😂😂

FRANK103 zei

@Marc: ik had mijn neus al gesnoten in de vacht van Ollie, en daarnaast heb jij een mooi gordijntje hangen onder het circuit, ik had alles onder controle!