woensdag 7 februari 2018

Dalende lijn

Nu het hoogtepunt voor 2018 is geweest, zie vorige 2 berichten, wordt de daling weer ingezet. Dat kan natuurlijk niet beter dan met de weblogkoppen van het 4e kwartaal van 2017.

1 De renovatie van de badkamer begint in september 20172 De reclametrams op Sloterdijk3 Naar Moviepark in Duitsland, 20 oktober4 Laurent was hier met zijn schitterende OBB Taurus met Brenner-print, 21 oktober5 Hagen van Ortloff voor de Marklin Ae6/6 op 25 oktober6 Familieweekend naar Weert7 Een Frank-103 reclametram
7 Ieder maand nodigt Marc ons uit om een vrijdagavond te komen racen.8 Zondag 12 november is de 3-rail forumdag bij MSG Den Bosch9 Met Marc, Martin en JW op 25 november racen tegen de heren van Ed en Lars Slotracing in het verre Limburg, een erg geslaagd evenement!10 Sint Nicolaas is in het land en uit de surprise kwam een mooie paarse cabriolet.11 Nogmaals de spoorwegovergang bij Weerterbergen12 De decemberrace bij Marc, de witte herder Ollie heeft de perfecte weblogkop!13 Laurent komt langs om een aantal van zijn nieuwrode locomotieven uit te laten.14 Na Sint Nicolaas doet ook de kerstman de zolderspoorbaan aan.Hachelijk?

8 opmerkingen:

Sjoerd zei

Gelukkig komen er nu weer nieuwe...

FRANK103 zei

@Sjoerd: de kat van Duco staat al meer dan een week, dat betekent minder koppen dit kwartaal!

Renesmurf zei

De renovatie vind ik dit maal de leukste!

francky spruytte zei

Ollie de witte herder trekt mij het meest aan.

Albert y Mara fotoblog zei

11 Nogmaals de spoorwegovergang bij Weerterbergen: Dit is deze keer mijn favoriete weblogkop. Met spoorse RENFE groeten Albert

Mirjam Kakelbont zei

Mijn complimenten voor Ollie. Wat een schatje. Geef hem/haar een poot van me.
Hoezo plaats jij de spoorwegovergang bij Weerterbergen tweemaal? De foto heeft wel een goede uitstraling. Ik dacht meteen: gassen met die bak!
Ik vind het echt te gek dat jij zulke mooie weblogkoppen maakt.
Lieve groet

Ad zei

Het waren weer fraaie koppen Frank!

FRANK103 zei

@René: die vind ik ook heel sfeervol

@Francky: dat is een echte weblogkop!

@Albert: ik had vroeger 2 posters van een spoorwegovergang, in de zomer en in de sneeuw. Van fotograaf Kers. Daar deed dit me aan denken!

@Mirjam: bedankt! Ik vind de weblogkoppen ook altijd erg leuk om te doen.

@Ad: bedankt!