dinsdag 17 april 2018

Druk druk druk


De weken vliegen voorbij, en dat gaat ernstig ten koste van het bloggen!De weken zijn gevuld bijvoorbeeld met cursusdagen,een bezoek aan Carré naar de musical Sunset Boulevard, een heel geslaagde avond!Een andere avond is gevuld met een bezoekje aan AZ tegen PSV,een zeer spannende wedstrijd met uiteindelijk helaas een nederlaag voor AZ.De zon schijnt gelukkig ook weer,tijd om in de tuin te zitten met een goed boek en de kat op schoot,de auto moest gewassen wordenen het grut wil graag naar het strand.Uiteraard voor een wandeling, maar ook om van de duinen te springenen een warme choc met een puntje appeltaart weg te werken.Ook in de avonduren reden we deze week naar het strand,geen tijd voor een choc of appelpunt,maar dat springen blijft leuk!Hachelijk?

10 opmerkingen:

francky spruytte zei

Je hebt geen tijd om je te vervelen.
Geniet van deze mooie lentedagen.

Sjoerd zei

Gewoon genieten van wat je onderweg allemaal tegenkomt...

FRANK103 zei

@Francky: dat doen we, genieten van het mooie weer. Doe jij dat ook?

@Sjoerd: inderdaad, carpe diem, pluk de dag, stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen!

Kees zei

Hoi Frank, Een hele leuke blog deze keer Frank, zo van alles en nog watGroet kees.

Ad zei

Ook geen tijd voor de Intermodellbau 2018; dan heb je ht wel heel druk druk!?

FRANK103 zei

@Kees: graag gedaan, ja, van afwisseling houd ik wel!

@Ad: soms lees ik wel eens hele rare reacties op dit blog, reacties waarvan Van der Gijp (Voetbal International) zou roepen: "die is niet goed hoor!". Ik ga niet zeggen dat jouw reactie zo'n hele rare is, maar ik denk het wel. Zonder dat te laten merken uiteraard! Natuurlijk zijn we naar Intermodellbau geweest! Gisteren! Daar komt een blogbericht over, zoals je van mij gewend zijn bent, met etenswaren en onscherpe foto's. Vanavond misschien nog. Hachelijk?

Albert y Mara zei

Ik kwam weer eens bij je langs. Afwisselende blog, de foto met de kat vindt Mara erg leuk, vooral de strandfoto's geven een plezant sfeertje weer. Nog een weekend genieten van het prachtige lente-, lees zomerweer en dan zakt de temperatuur met wel 10 graden bij jou in Holland.
Hier bijna zomers. Vanuit Los Boliches,
met spoorse RENFE groeten Albert

FRANK103 zei

@Albert Y Mara, jullie zijn hier natuurlijk altijd van harte welkom, net even te vroeg om het uitermate boeiende bericht over Intermodellbau te lezen, maar gelukkig vinden jullie het strandbericht ook leuk.

Mirjam Kakelbont zei

Die laatste foto is leuk! Als je zo'n berg leuke dingen doet, schiet bloggen erbij in.
Die appeltaart met die toef slagroom...lekkerrrr.
Ik heb aan je gedacht toen AZ verloor. En niet vals bedoeld!
Groetjes ♥

FRANK103 zei

@Mirjam: het bloggen vind ik niet meer zo belangrijk, dat is maar een tijdverdrijf. Net als AZ, waarvan ik hoop dat ze altijd winnen, maar dat lukt helaas niet altijd. Als de tegenstander gewoon beter is, zoals Feijenoord, dan heb ik daar geen moeite mee.