donderdag 10 mei 2018

De Raillogix lok


Vrijdag stond op Facebook en op het 3-railforumdat de Marklin Raillogix lok uitgeleverd was aan de winkels.Deze lok heb ik in maart 2017 in de Amsterdamse Westhavens zien staan.Ik heb al heel lang geen dure locomotiefvoor de normale winkelprijs in de winkel gekocht(de NS 186 en de Vectron diesel zijn locomotieven uit de goedkopere hobby-serie) ,ik had besloten voor deze zeer fraaie machine een uitzondering te gaan maken.Toen Lisanne zaterdagmiddag graag afgezet wilde worden in Alkmaar heb ik ook daadwerkelijk de lok gekocht.Uiteraard heb ik de lok direct uitgebreid op de foto gezeten 's avonds kwam Laurent spontaan langs om de lok goed te bekijken en te zien rijden.Ik ben er erg blij mee!Hachelijk?

6 opmerkingen:

Sjoerd zei

Ik geloof niet dat ik dat bedrag daaraan zou uitgeven... Maar goed, ieder zijn hobby en ik kan het hier zien.

francky spruytte zei

Veel plezier met deze nieuwe aanwinst.

FRANK103 zei

@Sjoerd: ik heb er ook erg veel moeite mee, maar ik wil deze lok graag op de spoorbaan hebben en denk dat deze niet voor weinig op een beurs komt te liggen. Dan is het een keer slikken.
Daarnaast staat de spoortafel vol, ik heb me voorgenomen nog maar een enkele lok te kopen, dat mag dan wel een mooie (duurdere) lok zijn. We gaan het zien!

@Francky: bedankt!

Ad zei

Ha Frank, het is echt een beauty, deze nieuwe loc. Soms moet je daar de portemonnee wat verder opentrekken; maar dan heb je ook iets! Ik denk zelf nog steeds na over de nieuwe DB Skoda-loc en/of de DB193/194. Eén ding is zeker, het wordt een moeilijke keuze! Heel veel plezier met deze schitterende loc.

Kees zei

Weer een prachtige aanwinst Frank.
Groet kees.

FRANK103 zei

@Ad: bedankt, ik ben er erg blij mee. En nu mijn tafel echt vol staat heb ik me voorgenomen minder maar dan mooiere (duurdere) locomotieven te kopen. Deze lok is daar een voorbeeld van.
De 193 is erg fraai, die komt ook als NS lok uit, de skoda stond op intermodellbau en vond ik minder aansprekend. Maar is ook een bijzondere lok!

@Kees: bedankt!