woensdag 24 oktober 2018

Racen bij Marc


Het winterseizoen is duidelijk begonnen,de Speedo is weer in de kast opgeborgen en de modeltreinen en slotraceauto's zijn er uit!Marc organiseert met grote regelmaat raceavonden in zijn kelder,en als ik kan ga ik daar graag naar toe!De plaatjes laten hopelijk zien dat zo'n raceavond erg gezellig is,culinair verantwoord en ook spannend.Er is er immers maar één die wint,en dat is meestal Marc of Martin, maar soms ben ik dat ook.Al menen een aantal aanwezigen later dat er sprake is van een rekenfout.Timon is trouwens niet eerste geworden, hij moet naar de wc!De avonden vliegen doorgaans voorbij,eerst een uurtje inrijden en dan een tweetal racesen het is al weer 24.00, tijd om naar huis te gaan.Als Marc dan niet meer de snelste rondetijd op zijn naam heeft staanis het maken van een foto van het scorebord plots erg lastig geworden.Hachelijk?

11 opmerkingen:

MarcStouten zei

Meesterlijk verslag!

FRANK103 zei

Waargebeurd verhaal!

Ad Trains zei

Ha Frank, wat een bizar hoge blogproductie deze week weer. Dat moet toch wel een zwaar leven zijn; aan de top functioneren in de modeltrein-en slotracebranche. Dat vraagt, naast een scherpe blik en uiterste concentratie, om een uitgebalanceerde maaltijd!

francky spruytte zei

De spanning is tot hier (westvlaanderen dus) voelbaar.
Gelukkig was alles culinair verantwoord.

FRANK103 zei

$Ad: het grut pikt regelmatig het scherm van mij pc in om te playstationnen. Dat gaat helaas ermstig ten koste van het bloggen. Het is niet dat ik geen tekst heb!

@Francky: zonder fatsoenlijke hap is het afzien, heel gruwelijk!

MarcStouten zei

Hachelijk waar!

Sjoerd zei

Je moet ook af en toe eens geluk hebben dat de anderen niet goed presteren...

FRANK103 zei

@Marc: zeker!

@Sjoerd: of dat anderen (Marc) niet goed kunnen rekenen! ;-)

Renesmurf zei

Ik vind die hond het leukste, hopelijk wordt die vaak uitgelaten!

FRANK103 zei

@René: ik heb geen klachten gehoord, wel zie ik op Facebook regelmatig foto's van deze hond te water, het uitlaten zal dus wel lukken!

MarcStouten zei

Ollie wordt denk ik bovengemiddeld vaak uitgelaten