vrijdag 21 april 2006

Over knutselen

Madelon 103 (fictief) reageert op het vorige bericht direct met:

"Heeft Lisanne die sneltrein helemaal zelf gebouwd?!
Duidelijk dan dat ze jouw handigheid heeft
En mijn interesse voor details van treinen"

Nu staat er toch in het vorige bericht overduidelijk dat het knutselwerkje NIET van Lisanne is. Weet je dat Madelon103 (nog steeds fictief) regelmatig beweert dat ANDERE mensen nooit luisteren (vrij vertaald hier: niet lezen wat er staat). Ik zie weer een peilloze diepte opdoemen en ja hoor, dit weblog duikt daar weer in! Foto's dus van het geknutsel van Lisanne (niet fictief). Maar zeg niet dat ik niet gewaarschuwd heb!! Omdat ik met dit item toch het gemiddelde niveau van dit weblog lekker omlaag trek gooi ik er ook meteen maar weer een foto van buurvrouw Angelique (fictief) tegenaan. Die natuurlijk (samen met Ron50d en de opa en oma van Lisanne) na het schoolgebeuren mee liep om een bak koffie met koek naar binnen te stouwen. En daar dan weer foto's van te maken voor haar weblog.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Misschien een verschil van interpretatie, maar er staat op de vorige post (en ik citeer): Want Lisanne heeft het hier afgebeelde kunstwerk niet gebouwd (...). Wat wel? Een trein!. Mijn interpretatie is dan ook dat L die stukjes op de eerste 2 foto's niet heeft gemaakt, en dat op de 3e foto wel.
Ik snap dat jij een ander soort logica hebt. Ik heb waarschijnlijk ook een te hoog (fictief) IQ om het niveau van dit blog te kunnen begrijpen...

Anoniem zei

Wat is dat trouwens met die moord??

FRANK103 zei

Iemand had hier op dit weblog commentaar geplaatst en die persoon heeft dat niet overleefd! De dader: ene Knarf!

Anoniem zei

ik heb het eens even zitten bestuderen als onafhankelijk medium en ik moet zeggen knarf, je hebt het nogal onhandig allemaal verwoord, maar indien ik 10 keer overnieuw lees en in mijn achterhoofd het geheel nog eens overdenk (dat kan ik omdat ik zelf aanwezig was op die In Ter Confessionele school-activiteiten-door-kinderen-zelf-geknutselde-14-landen-dag-samenkomst) dan denk ik dat er uiteindelijk inderdaad staat dat Lisanne (fictief geloof ik) geen enkele bemoeienis heeft gehad met de 3D bouwwerken die in de klas te bewonderen waren. Dus MAdelon1 (fictief?) sorry, ze heeft het echt niet gedaan!

Anoniem zei

wie is dat ontzettend leuke jochie dat naast fictieve Lisanne staat in een wit truitje en een vel papier voor zijn neus? Ik snap dat hij zich probeerde te beschermen tegen het fototoestel van knarf. Ik zie echter genoeg van dat leuke koppie dat ik kan zien dat dit een ontzettend leuk kind moet zijn. Wie is het?

Anoniem zei

zeg knarf, ik lees hier geheel toevallig even dat heer knarf een zoon van 14 heeft?
waar is die dan?

FRANK103 zei

1: De tekst is achteraf ge-edit, nu is het overduidelijk, de eerste versie was een pietsie minder.
2: iemand uit de klas van Lisanne, ik heb dat kind nog nooit eerder gezien en kan jouw opmerkingen over dat dit een leuk kind is dan ook niet bevestigen
3: op dit weblog wil ik niet alle familiegeheimen uit de doeken doen. Zoals je ook in het stuk kan lezen (is misschien een opgaaf voor vrouwen, net als luisteren), is hij dood! Hij ligt dus ergens op een begraafplaats.