dinsdag 30 mei 2006

Over Hotwheels

Uit pure, onvervalste, echte verveling plaats ik hier gisteren foto's van 2 nieuwe Hotwheels. Dat leidt dan probleemloos tot 19!!! trieste reacties! Ik ben gewoon geroerd door dit succes! Snif. Sorry. Voor die Duitse bezoeker uit Herzogenaurath in Beieren: Snif (maar dan met een Duitse tongval!). Ik geloof dat dit weblog alleen nog dieper kan zinken als ik iets over mijn werk vertel! Maar het risico dat er dan klachten richting Blogger gaan is te groot. Je kunt overdrijven! (Ubertreiben ist moglich!) Aandacht schenken aan een Duitse bezoeker die, net als JeeWee, waarschijnlijk een verdwaalde Nederlander is, is vast ook overdreven! Wat moet een Duitse bezoeker op dit weblog? (Was sucht eine Deutsche besucher auf dieses weblog?) En hoe zat het ook alweer met die naamvallen? Waar ging het dan over? Nee, niet over klanten die vergeten af te bellen zodat we voor niets een stuk rijden en zo ook een lunch mis lopen (uiteraard geheel fictief, maar wel lekker slaapverwekkend). En dan een Turkse pizza scoren met een bijbehorende appelpunt. Zodat het vergeten van de digitale camera dan toch opeens weer jammer wordt. Geen foto's van appelpunten dus. Of van Turkse pizza's. Wel van auto's waarvan anderen menen dat Elise die uitgezocht zou hebben. Omdat ze niet zilverkleurig zijn! Maar roze (die Auto von Elise sind rosarot!). pff, dat Duits valt niet mee. Alhoewel: Eisenbahn. Kijk, dat is nou een knap woordje Duits! Dat Elise afgelopen zaterdag voor de roze fiets ging was toeval! (net als die roze broek en roze jas), het was gewoon dat er geen zilverkleurig voorhanden was!

Jullie willen bewijzen? Ik offer me op, ga morgen op mijn vrije dag opnieuw naar de Blokker in W (als niet een vandaal ook dit filiaal vannacht in de brand steekt), om Elise opnieuw een bolide van Hotwheels uit te laten zoeken. Ja, ik knikker de hele koker met auto's om, zodat ze weloverwogen een keuze kan maken. En morgen zien jullie hier het resultaat! Ja, daar kan je vast niet van slapen, nietwaar! En mooi dat ik jullie hier niets over mijn werk vertel, je zal aan de slaappillen moeten!

7 opmerkingen:

Jacko zei

Ach Jungen, die Deutsche mann war ich. Jack the Slipper. Via de server van mein Deutsche Arbeitsgeber!!

FRANK103 zei

@Bouwe: mijn werkgever wil op geen enkele wijze in verband worden gebracht met dit soort webloggen.

@Jack: willkommen! Ich hatte schon zoiets erwartet. Zo is zo'n weblog in ein mal iets ganz internationaals gworden nichtwar?

Anoniem zei

Tip voor Bouwe: NOOIT maar dan ook NOOIT aan Knurft vragen waar hij werkt! Als hij een interessante baan had gehad dan had hij je daar wel over verteld bij een eerdere gelegenheid. Geloof me, in dit geval is niet weten beter!

Anoniem zei

En een PC. En een treinabonnement. En een internet aansluiting op de gang! Ja, het is duidelijk dat hij behoorlijk in de watten gelegd wordt!

FRANK103 zei

Een nieuwe koffiezetautomaat van Maas!

Die is in plaats van een automaat van Douwe Egberts. Geweldig! Geen last meer van cafeïnegebrek in het weekend want ik drink nu door de week ook bijna geen koffie meer, maar gewoon een bekertje water. Ja, de gebouwenbeheerder heeft een verbod ingesteld op het zelf meenemen van een koffiezetapparaat.

Het is hachelijk!

Oja, ik heb ook een optische muis.

Angelique1966 zei

knarf, jij werkt toch bij de chipsfabriek? Dat is toch wat je kids aan iedereen vertellen? Ze vertellen altijd dat ze trakteren op chips met hun verjaardag omdat papa aan de lopende band bij een zekere chipsfabrikant staat.

Madelon zei

Dus dan werkt hij nu bij Artis? Lisanne (nee, niet Elise) heeft wormen en spinnen uitgedeeld...