woensdag 28 juni 2006

Over testen

Als zuinige Piet / Hollander ben ik altijd geïnteresseerd in een producttest. Bijvoorbeeld over digitale camera's, computeronderdelen en speelfilms. Of veel boeiender: over auto's of modeltreinen! En soms over racebaanauto's. Er zijn echter maar een paar sites waar goede tests te lezen zijn. En die testen meestal dezelfde auto's. Dezelfde Ninco, Slot it, Scalextric of Fly (voor de leek: dat zijn fabrikanten van racebaanautootjes). Een bedoeling met deze tekst? Remco racebaanolifant uit V. heeft een Fly Corvette C6 met verlichting gekocht (voor de leek: rechts op de foto), een geweldig model om te zien, maar verder kwalitatief zo slecht dat deze in een of andere hoek is beland. En nu brengt Carrera dezelfde kanariegele Corvette C6 uit. En Carrera is Duits degelijk. Denk aan de 2 Ferrari 575 van Carrera die al vele uren raceplezier hebben opgeleverd (eerst wel de achterste magneet verwijderen). JeeWee of Jack: jullie weblog roept om een test van deze Corvette (Carrera 27136). Foto's hier van een uitstekende Märklin Br 221, de Fly Corvette van Remco, die net als de Fly Viper van John kwalificeert als de slechtste racebaanaankoop van de eeuw, twee Carrera F575, en de nieuwe Carrera Corvette (foto van Wijnand in Hoorn) .

4 opmerkingen:

Anoniem zei

iets zegt mij dat dit artikel niets met de stijgende lijn van het weblog heeft te maken, maar eerder zijn oorsprong vindt in een inspiratieloze weblog eigenaar.

Anoniem zei

is dit niet iets wat in het verleden, ja vroeger, al een aantal keer dit weblog heeft gehaald. En de auto's zijn er niet beter op geworden

Anoniem zei

Heb je dan liever een spetterende reportage van een koek ?

Anoniem zei

Ja!!! En dan meteen ook even een vergelijkend warenonderzoek! Niet àl te objectief graag, want anders zou het nuttige informatie zijn, en dat willen we hier niet!