dinsdag 27 juni 2006

Over waarschuwingen

Nu het WK is afgelopen en het Frank103 weblog een stijgende lijn ontwikkelt, volgens enkele weblogbezoekers dan, heb ik de avond nuttig besteed. Wat ik heb gedaan?
1 Ik heb Madelon 103 rechten gegeven om hier berichten te plaatsen. Wat ze nu al heeft aangekondigd is zo gruwelijk dat ik nu zelf al overweeg dit weblog niet meer te bezoeken. Is dat dan het absolute dieptepunt (nulpunt?). Nee, ik denk dat ik daarvoor buuv Angelique hier rechten moet geven en haar een verhaal (met foto's) over George Baker laten plaatsen.
2 De racebaan, die al enkele maanden stof lag te verzamelen, is nu definitief afgebroken (niemand wil met me racen omdat ze altijd verliezen....). En zoals al eens treffend is opgemerkt: dan kun je altijd nog met je vrienden alleen op zolder met de trein spelen! De spoorbaan is dus weer in aantocht en de racebaanauto's zijn opgeborgen bij de oranje vlaggetjes.
3 Ik heb uiteraard naar het WK bij Veronica gekeken. En voor jullie foto's gemaakt van de hoogtepunten. (Foto's natuurlijk met Olympus en Spanje - Frankrijk staat nog steeds 1 - 1).

Geen opmerkingen: