donderdag 21 september 2006

Wie-is-ut Deel 2

Ik dacht eerst dat ik makkelijk 50 vragen zou kunnen bedenken (lees: foto's zou kunnen vinden) voor deze serie. Het bedenken van mogelijke kandidaten is geen enkel probleem ;-) maar de juiste foto vinden levert toch meer problemen op dan ik had verwacht. Ennieweej, het is me gelukt. Ik presenteer met veel genoegen de tweede kandidaat: Bij deze foto zijn trouwens bonuspunten te verdienen wanneer je ook de motor juist kan benoemen. Dames, ik reken op jullie!

14 opmerkingen:

John zei

Het moet een Norton zijn. Op de tank kun je de naam nog net een beetje zien. De de kleppendeksels zijn ook anders en bij Triumphs staan de cilinders loodrecht en niet schuin voorover.
Jammer dat die homo het zicht blokkeert. ;)

Anoniem zei

ik denk dat de motorfiets een Norton is, inderdaad bouwe. En de persoon die ervoor staat is Edward Norton, acteur uit onder andere: the illusionist, Down in the Valley en Kingdom of Heaven, allen uit 2005. Ook speelde hij de hoofdrol in de laatst op tv uitgezonden film (zomergasten bij de VPRO) American History X

Madelon zei

Bouwe scoort hier 1/3 bonuspunt. Van de 3 gokken die hij deed was inderdaad de Norton goed. Helaas voor John en Buuf An die het idee van Bouwe pikten. Verder hebben zowel Buuf An als John ongelijk over de persoon bij de motor. Het is geen homo, en het is ook niet Edward Norton. Dus Mar10e zit er ook naast: Buuf An heeft hier geen enkel punt gescoord en Bouwe weet niet wie de 2e kandidaat is. Maar ik ben blij met alle reacties, juist of niet!

Anoniem zei

hm dat wordt verder zoeken

FRANK103 zei

Bred Pit?
Robbie Williams?
George Clooney?
Mel Gibson?
Hugh Grant?

Een foto van mij?

Madelon zei

Nou dames en ... eh... kleine jongens? Ik zal jullie een hint geven. De kandidaat staat niet voor niets tegen een motor te leunen. Nee, hij heeft hem niet ontworpen en nee, hij is geen professioneel motorcoureur maar houdt wel van racen. En hij is ook niet vies van een spelletje. Op de computer. Misschien houdt hij ook van bordspellen maar dat weet ik verder niet. Hij is niet echt een watersporter. Nou, dat waren een heleboel hints. Veel succes ermee!
PS: als jullie het nu nog niet weten zal ik een andere foto plaatsen met een overduidelijke hint.

Anoniem zei

Arnold Schwarzenegger
Leonardo dikaprio
tom cruise


Kevin Schwantz?

Loris Capirossi?

Madelon zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Het is David Hasselhof! Wereldberoemd geworden door zijn optreden in de Spongebob film!

Madelon zei

Ik wil jullie allemaal vast bedanken voor het aandragen van eventuele toekomstige kandidaten!

Madelon zei

@Bouwe: is dat shirt van Boy ook in andere kleuren verkrijgbaar? Mintgroen staat me niet zo...

Madelon zei

Nee, niet Sean Boswell. Sorry. Maar je denkt wel in de goede richting! Het is inderdaad een acteur!

Madelon zei

Ik zou zeggen: blijf zoeken! Je bent zeker op de goede weg en ik ben er van overtuigd dat Kandidaat 2 er tussen zit (of zou moeten zitten). Het is zeker geen Z acteur, zelfs geen B acteur. Ik weet niet of hij dit jaar nog in een nieuwe film heeft gespeeld, maar hij is zeker bekend. Als je hoort wie het is zal je zeker een Oh-die-ervaring hebben!

Madelon zei

Inderdaad, ik was overweldigd door het aantal reacties en ben daardoor vergeten dat je al geschreven had dat ze in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. De volgende keer dat ik bij CoolCat ben zal ik meteen even kijken!