dinsdag 28 november 2006

En dan

Wat voor onderwerp kan je hier plaatsen na het akelige bericht van zondag? Moet ik een week geen berichten plaatsen? Het contrast met de vrolijke verhalen van vrijdag en zaterdag over de verjaardag van buuv An was natuurlijk al erg groot.

Ik heb besloten toch weer iets te plaatsen. Een stuk over gezwam. Zwammen als onderdeel van de Circle of life (uit Disney's leeuwenkoning). En gezwam is ook wat de bezoekers (ook Bouwe) hier afgelopen jaar zochten. En wat ze kregen. Ik verwijs gemakshalve even naar de laatste dagen van mei 2006, waar heel wat gezwamd werd (onder andere met Bouwe), ondanks dat het niet het zwammenseizoen was.
Om te laten merken dat je het gezwam van Bouwe mist kan je een kaart sturen naar zijn familie. Het adres staat op de rouwkaart die te zien is op racebaanweblogdinges.

2 opmerkingen:

Jacko zei

Frank, goed dat je wat post! Zeker op deze manier. Ik kan het waarderen en met mij velen denk ik.

Zie ik je zaterdag?

FRANK103 zei

Hoi Jack,

m'n gevoel zegt dat ik naar Velp toe moet, maar de praktische overwegingen winnen. Ik val je niet lastig met alle normale zaterdagverplichtingen aangevuld met de sinterklaasverplichtingen van dit weekend. En Velp is ook niet direct naast de deur (en de A1 is dit weekend ernstig ontregeld ivm werkzaamheden aan de brug bij Diemen). Ik heb dus een kaart gestuurd.