dinsdag 21 november 2006

Over aanslagen

Morgen zijn er weer verkiezingen en dat doet me natuurlijk denken aan PIM. De huidige politici hebben sinds PIM noodgedwongen een aantal cursussen communicatieve vaardigheden gevolgd (maar JPB moet wel nog een keer naar een echte kapper, zoals Hakan). Toch bedenken de meeste politici allerlei zaken in hun ivoren toren. Bijvoorbeeld: meer met de trein reizen (uit milieu overwegingen). Vanuit Gelredome (Marco Borsato concert) of uit Amsterdam (bioscoop, Carré) kom ik niet meer thuis, omdat de laatste trein te vroeg gaat. En in de spits kunnen er gewoon niet meer mensen in de trein, die zit helemaal vol (ongeacht land van herkomst, geloof of wat dan ook). Ik ben er van overtuigd dat de lieden in Den Haag niet met de trein
(Foto boven: de Marrokaanse flitskast heeft ook een positieve invloed op de staatskas)
reizen als ze naar een concert gaan. Of dat ze in de spits met de trein reizen. En veel andere zaken die men nu vol trots presenteert: morgen om 21.00 is men het allemaal vergeten.
Dan maar niet stemmen? Denk aan al die lieden die de stemlokalen (vrijwillig???) bemannen en vol verwachting zitten te wachten op bezoekers (kiesgerechtigden). Alleen om die lieden een plezier te doen ga ik al stemmen. Zitten ze daar niet voor niets de hele dag.
Voor Pieter (wil hier natuurlijk niet genoemd worden) plaats ik hier een strip over incassowerk. Ook dat moet iemand doen. En als de linkse partijen na morgen weer Sinterklaas gaan spelen, dan zijn er anderen die daarvoor de rekening krijgen. Dan krijgt de incassobranche een positieve impuls. En dat is hachelijk!

1 opmerking:

Mike Hammer zei

Misschien is er wel wat te bikken voor je in de buurt van de stem(senseo)machine, heb je wel pech als je met rood potlood moet kleuren maar die kan van haribo zijn, kijk je uit met te gulzig bijten het kan je een bezoek aan de tandarts opleveren. Haal die loser van de VVD een van je site met die stikker op zijn kop komt ie zeker niet in de kamer. Het is hagelslag.