maandag 20 november 2006

Over heiligen en treinen deel 2

Niet alle bezoekers durven hier commentaar te plaatsen. Maar dat wil dan niet zeggen dat ze geen commentaar hebben. Zo ook collega Ane, die hier niet genoemd wil worden. Ane vindt dat heiligen best per trein kunnen reizen. Sterker nog, hij vervoert ieder jaar een Klaas! Voor een uitgebreide impressie verwijs ik graag naar de site van de Corus spoorlijn http://www.csy.nl/indexframe2.htm. En natuurlijk heb ik een foto van deze site 'geleend'.
Zondag was ook de SLN beurs in Utrecht. Daar wilde ik wel naar toe, maar Speedy John, Remco Schuilnaamolifant en broer Rob lieten het ernstig afweten. En zelf had ik ook al het verschijnsel van het 'afnemend nut' van een nieuwe bolide waargenomen. Auto 32 voegt weinig toe aan de al bestaande collectie (zie het Frank103 wagenpark). En dat is toch heel anders bij modeltreinen, waar lokomotief 32 toch duidelijk evenveel plezier ('nut') oplevert als nummer 31. En nummer 50 evenveel als nummer 49.
Ik was dus naar de open dag van de modelspoorvereniging Telemodel in Zaandam. De site: http://www.telemodel.nl/. Voor de koffie met een plakje cake. En voor door Gastheer G geïnspireerde foto's. Je weet wel: onscherp, bokeh en (bijna) schuin.

3 opmerkingen:

FRANK103 zei

Vind je Thomas dan niet leuk?

Kliko Green zei

Thomas had geen "afschermingsrondjegevalomnietherkendtewordenverduisteraar"
Anders had het wel een goede "lekker ding " zijn. Toch?

Madelon zei

Ik geef je helemaal gelijk! Een leuke gekleurde-smartie-met-glimlach en niemand had hem herkend. Jammer dat de oplossing nu dus al gegeven is...
Ik ga even op zoek naar een andere leuke (whoehahahaha!) trein...