zaterdag 18 november 2006

Racen bij Remco

Vrijdagavond, dan is het tijd om te racen bij Remco te Volendam. Raceauto's in de tas en dan richting V. Gelukkig heeft Remco de Senseo klaar staan en de bijbehorende koekjes ook. Een laatste blik op de TV en dan.........



Dan is Domino D day op de TV. Die vallende stenen laten ons NIET meer los. Trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Blondie, Kim Wilde en die mevrouw met decollete die elke keer vraagt of we haar willen bellen. (Ja, met die paarse jurk). Trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vallen de stenen. Als dan Hart van Nederland komt (na reclameblok 263) besluiten we toch nog iets sportiefs te doen (enig verband met de wedstrijd tussen de plaatselijke fc en de stormvogels van iets verderop ontbreekt natuurlijk geheel. Overigens werd die wedstrijd met 5-3 verloren door de plaatselijke fc). Uitslagen vermeld ik uiteraard niet, wel dat we tussendoor natuurlijk ook nog even naar rat van fortuyn gekeken hebben en dat hier binnenkort de oksels van Femke H te zien zullen zijn, volgens Remco en John goed voor een week geen eetlust. (John, waar blijft die foto?)

1 opmerking:

Gerard van Dongen zei

Ik ben dol op negerzoenen. Dus de eerste vind ik ook echt weer een erg goede racebaanfoto! Maar de laatste vind ik geen bal aan!