donderdag 23 november 2006

Voor juffie Mariska

Juffie Mariska komt hier regelmatig (ontkent ze uiteraard). Natuurlijk niet voor de treinenfoto's, daarvoor komt geen enkele bezoeker. Ook niet voor (racebaan)auto's, daarvoor komt natuurlijk ook geen enkele bezoeker. En die foto van wie-is-ut 10 jaagt zelfs de meest doorgewinterde frank103weblogbezoeker met ernstige darmkrampen van deze site af. Waarvoor komt men hier dan wel? Bouwe kwam voor de culinaire tips. JeeWee voor de patat saté. En voor juffie Mariska plaats ik hier de Frank103sinterklaasgedoetest. Met andere woorden: welke CD of DVD kan je in het afspeelapparaat stoppen zonder dat je als ouder / begeleider gillend gek wordt. En welk juffie wil dat niet weten? In de DVD's adviseert Frank103 jullie:

1 de grote Sinterklaasshow van Ernst en Bobbie. Voor € 6,95 koop je 70 minuten rust. Natuurlijk spelen Ernst en Bobbie diverse liedjes uit het eigen repertoire, aangevuld met een aantal Sinterklaasliedjes.


2 Dag Sinterklaas van VOF de Kunst. Misschien wat moeilijker te krijgen en levert 50 minuten rust. VOF de Kunst speelt natuurlijk een paar bekende sinterklaasliedjes maar ook een aantal leuke nieuwe liedjes. De CD Sinterklaasfeest met VOF de Kunst bevat dezelfde liedjes en is ook een aanrader.

3 Het paard van Sinterklaas, kost ongeveer € 13 en levert 90 minuten rust. Al is deze film voor alle leeftijden, kleinere kinderen zal hij niet erg boeien. Geen liedjes, veel gepraat.

4 De club van Sinterklaas, meerdere delen. Goed voor ruim 120 minuten rust en de oudere delen zijn voor €3 te koop bij de speelgoedwinkel.

Waarschuwing: KOOP NOOIT de CD of DVD van Seamstraat. Die stemmetjes van Bert en Ernie zijn gruwelijk. Zijn het deze CD's en DVD's die door Nederlandse militairen worden gebruikt om krijgsgevangenen te martelen?! Onmenselijk! Onze exemplaren zijn helaas gevallen en onbruikbaar geworden. Ja, het is hachelijk!

2 opmerkingen:

Renesmurf zei

Ik ben groot fan van Bert en Ernie, vooral de Nederlandse!

FRANK103 zei

Zo zie je maar dat smaken verschillen. Gelukkig voor Paul Haenen en consorten (de stemmen van Bert en Ernie).
Oveigens dik ik de verhalen voor de leesbaarheid natuurlijk wel iets aan. Een pietsie.