donderdag 23 november 2006

Wie-is-ut Deel 10: hints

Kandidaat nummer 10 houdt de gemoederen bezig. De bezoekers denken vooral in de richting van mannen in de Nederlandse politiek. Dat komt waarschijnlijk omdat de kandidaat als "saaie Piet" en "zoutzak" ervaren wordt. Ook zijn er opmerkingen geplaatst over de stropdas en het feit dat het pak nogal strak zit.
Tja, Mar10e merkte verder nog op dat zij hem niet als lekker ding beschouwt.
De namen die genoemd worden zijn overwegend van onaantrekkelijke mannen (Martin Gaus! Aaaaargh!). Opvallend is dat 103 (Frank103 voor weblogbezoekers) vooral namen van macho's neerzet (ik negeer dan even zijn laatste twee vruchteloze pogingen). Grappig dat de één Mark Rutte roept, en de ander Mel Gibson. Je zou toch denken dat twee helemaal NIETS gemeen hebben, maar kennelijk ziet 103 als enige toch een positieve uitstraling op de foto.
Genoeg overpeinzingen. Tijd voor hints!
Het is een man die net voor de penopauze staat (red: begin 40). Geen acteur, geen zanger. Hij is wel eens op TV geweest, maar als je op dat moment nét even met je ogen knipperde heb je hem gemist.
Geen politieke aspiraties, maar hij houdt wel graag een oogje op "het publiek". Ook is hij er niet te beroerd voor om het grote publiek op zijn fouten te wijzen.
Hij trekt graag grote aantallen toeschouwers/fans en is dus niet bang om volop in de aandacht te staan (ondanks dat pak en die stropdas!). Alhoewel hij niet helemaal een realistisch zelfbeeld heeft (wie heeft dat wel?) is hij niet te beroerd om naar zijn minder leuke eigenschappen te kijken. Dat zegt trouwens ook meteen iets over zijn gevoel voor humor, zelfspot is hem niet vreemd.
Nou, ik hoop dat jullie hier wat aan hebben en ben benieuwd naar de reacties!

3 opmerkingen:

FRANK103 zei

geen acteur
geen zanger
saaie piet
zoutzak
geen lekker ding
geen politiek
oud

Het is toch Martin Gaus!

Of toch George Baker (doet alsof hij zanger is, klinkt ook van geen kant)


Ik geef het op.....




Is het Ernst van Ernst en Bobbie, van die mooie nieuwe site?

FRANK103 zei

Ik weet het:

Willem Alexander

Kliko Green zei

Ik knipper heel vaak met mijn ogen... dus... dan heb ik heb al gemist...