maandag 25 december 2006

KERST 2006

Zoals ieder jaar is het nu op 25 en 26 december ook weer kerst. En de laatste tientallen jaren gaat het daarbij natuurlijk om eten en kadootjes. Zo had Madelon1 ook al diverse keren hints gegeven wat ze graag onder de kerstboom zou willen aantreffen (toch minstens 2 twijfelwoorden in 1 zin!!). Natuurlijk had ze ook alle verjaarsvisite ingefluisterd dat ik ditzelfde kadootje graag zou willen hebben, maar helaas, de visite had deskundig Märklin artikelen ingekocht. Dat was dus waardeloos, vond ze. Waar gaat het nu om? Diamanten? Goud? Kleding? Schoenen? Nee. En ook niet om racebaanauto's of Märklin producten. Ze wilde een CD. Een CD? Ja, we zijn naar alle shows van Veldhuis en Kemper geweest en hebben hun eerste en tweede CD in de kast staan. En nu is hun derde CD uit (we zijn ook al naar de derde show geweest!). De beste derde CD die ze ooit gemaakt hadden. Dus ging ik naar de V+D om de nieuwe CD van Guus Meeuwis te kopen (life in het Philips stadion). Vertelde de dame achter de kassa dat kopers van CD's van Guus Meeuwis meestal ook de CD van Veldhuis en Kemper kopen. En zo lag DE BESTE DERDE CD DIE VELDHUIS EN KEMPER OOOOOIT GEMAAKT HEBBEN vanmorgen onder de kerstboom. En hebben we vandaag dus geen Flappie op de radio, maar Veldhuis en Kemper. En misschien ook een keertje Guus. Het is hachelijk! (Laatste foto: bij DE cd zit ook een gratis DVD!!)

6 opmerkingen:

Jacko zei

Muis, je MOET timmerman worden! Kunnen je collega's nog eens lachen als je de plank alweer misslaat... :-)

Angelique1966 zei

zo, dus zowel sinterklaas als de kerstman komen bij jullie langs?



Ehm, Lil1, lekker geslapen??

FRANK103 zei

@Muis: het is dat Veldhuis en Kemper dit weblog niet bezoeken, maar je zou anders het hele jaar goed maken met je opmerking. Want die is blontt (en dat is niet verkeerd gespeld!)

En Jack: hadden Herman Finkers en André van Duin het dan niet over mensen die in hun rug zaagden? Timmerman zijn is levensgevaarlijk!

@Buuv An: Lilian is al weer elders, ze heeft goed geslapen, alleen wij niet, want ze snurkt. En een luchtbed dempt geluiden maar heeeel beperkt!

Kliko Green zei

Veldhuis & Kemper rulez!!!

Madelon zei

@Kliko: met jou kan ik praten ... eh ... schrijven!!

Angelique1966 zei

heeft lilian op haar buik geslapen? Er zitten vlekken in het matras. Van die snurkvlekken...
lekker dan