dinsdag 19 december 2006

Over wepkems 2

Heb je al eens op de link bij Over wepkems deel 1 geklikt? Ik gisteravond dus wel. En ik had bewegend beeld! Neef Erik was in beeld. De gewone wepkem bezoeker zal zich ongetwijfeld afvragen wat er dan allemaal op die zolder gebeurd, maar ik had 'inside information'. Vertrouwelijk. Zodat ik hier natuurlijk vertel dat het om een RAM TEE ging. En een digitale decoder met geluidsmodule die neef zaterdag gekocht had. Op de treintjesbeurs in Houten (zie foto onder).De regelmatige Frank103weblogbezoeker weet dan natuurlijk direct dat het bij een RAM om een dieseltrein gaat en het dus ook om dieselgeluid gaat (de bijbehorende geur en kleine schadelijke deeltjes moet je er nog bij denken). En ook een stoomlok, die fijn rondjes reed! (Onder: mijn Rheingold 18.4 waarvoor ik ook een digitale ombouwset met geluid heb gekocht, maar nog moet inbouwen) Tja. Toch is zo'n wepkem wel echt iets van 'gluren bij de buren'. Een Frank103 wepkem, daar zou ik dus niet op gaan zitten wachten.

1 opmerking:

Madelon zei

Heeft die Frank103 naast de gebruikelijke oninteressante onzin zowaar iets zinnigs gezegd: "Een Frank103 wepkem, daar zou ik dus niet op gaan zitten wachten.". Ik kan niet anders dan het daar volmondig mee eens zijn!
Let trouwens even op de camera-stand bij de laatste foto: hij is zó genomen dat de loc langer lijkt dan hij is. Ja, ik weet het wel te waarderen wanneer een man er meer van kan maken dan er is!