woensdag 31 januari 2007

Klokhuis met Jack the Rapper!

Nog een paar uur en dan is het zover: de enige echte unieke ongeëvenaarde Jacko il Slippero in actie! Bij het klokhuis op nederland 3 van 18.25 tot 18.40. Ach, waarom zou ik zender en tijdstip nog moeten herhalen, jullie hebben toch allemaal de dvd recorder al ingeprogrammeerd? Wat natuurlijk toppie (sorry, elke andere kwalificatie voldoet niet) is van Jack is dat hij de onbekende beginnende artiest dove Piet, bekend van de Osdorp poessies, in staat heeft gesteld de achtergrondmuziek te verzorgen. Gelukkig dat de redactie van Klokhuis met zijn keuze accoord ging: de muziek klinkt dan als kattegejank, maar de snelle raceautomotoren klinken ook niet zo fijn, meer als de boormachine van de tandarts (John bedankt!). Veel kijkplezier toegewenst!
Posted by Picasa

6 opmerkingen:

Madelon zei

Ik begrijp hieruit dat we wél veilig kunnen kijken (de kans dat Jack daadwerkelijk in beeld komt is maar 50%) maar dat we het geluid uit moeten zetten?
Of, nog beter, het programma opnemen en dan na afloop het programma versneld afkijken met een korte pauze op het moment dat Jack in beeld is?
En voor Mariëlle: het afkijken pas ná half negen, want dan is GTST (Gruwelijke Tijden, Slaapverwekkende Tijden) afgelopen. Denk ik.

HenkG zei

't Is nu 10 minuten geleden en ik ben nog onder de indruk...van de wijze waarop ze zo'n prachtige baan zo slecht hebben weergegeven. Ik zal wel ouderwets zijn. Doodzonde van al dat geflits, die vent die er steeds voorstond en de DTM logo's. Helaas geen promotie voor onze hobby.

Ik hoop a.s. zondag te kunnen kijken hoe het er bij het Kasje echt uitziet.

Jacko zei

Dat "waas" viel mij ook wat tegen. Voor de rest vond ik het geweldig!!

Madelon zei

Ik heb ook gekeken en ben onder de indruk van de prestaties van Jack! Hij moet auditie doen voor GTST! Of beter nog: ZZTop Gear!
Natuurlijk hebben we hem vandaag alleen van zijn beste kant gezien maar ik vond het er heel naturel en nonchalant uitzien!
Vooral doooorgaan!

Madelon zei

Nu maar hopen dat Jack geen steralures krijgt! ;-)

Jacko zei

Wees gerust. Die krijg ik niet. Ben d'r al mee geboren namelijk...