vrijdag 23 februari 2007

Over boerka's

Een grappige tekst over boerka's naar aanleiding van een opmerking vandaag van ene mevrouw Vogelaar. Dat was de bedoeling. Een opmerking over hoeveel geld boerka's besparen. Nooit meer aan mode en merknamen onderhevige jassen kopen. Geen mutsen, sjalen en dergelijke meer. Maar de bijbehorende grappige foto kan ik niet vinden. Voor de bezoeker die het wil weten: er staan ongeveer 20.000 foto's op mijn PC. Gesorteerd op jaar, maand, evenement. Een afzonderlijke directory voor de weblogfoto's (verkleind tot ongeveer 45 kb). Mocht ik de foto ooit terug kunnen vinden dan plaats ik die uiteraard. Tot die tijd moeten jullie het doen met een andere vogel. Een Fokker.
Posted by Picasa

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Vliegtuigen zijn wel heel slecht voor het milieu.
Ik heb niet zoveel foto`s op mijn pc, ze staan er altijd maar even dan zet ik ze op internet en zijn ze van mijn pc af.

Anoniem zei

Tja een pakkende teks en dan deze foto, past geheel in je non-onderwerpen sectie dacht ik zow ;-)

FRANK103 zei

@René Smurf: gisteravond op Top Gear wist Jeremy Clarkson (wie kent hem niet) te vertellen dat per reizigerskilometer de trein het meest millieuonvriendelijk is, daarna het vliegtuig en als meest millieuvriendelijk de auto! Ik weet niet wie het meest verstand van het millieu heeft, maar de meest millieuvriendelijke manier van reizen is: niet reizen! En op mijn PC staan heel veel millieuvriendelijke en millieuonvriendelijke foto's. Eigenlijk is een PC ook millieuonvriendelijk.

@Willem: ik dacht zelf aan de hachelijk-sector, maar sta altijd open voor suggesties. Feitelijk staan hier zoveel non-onderwerpen dat een onderverdeling daarvan in sub-non-onderwerpen weer zinvol (of juist onzinnig?) wordt.

Ja, serieuze reacties op een nonderwerp. En daar dan ook weer serieus op reageren. Het is


Het is



hachelijk?

Renesmurf zei

Een pc is goed voor het milieu, want als je surft hoef je de deur niet uit.

HenkG zei

Kom, kom, niet zo opgefok(ker)t.

Gerard van Dongen zei

Wat de boerka niet kent eet hij niet!

Anoniem zei

Een patatje oorlog eten met een boerka aan lijkt me hachelijk!