maandag 30 april 2007

Koninginnedag 2007

Weken vantevoren lijken meeste mensen hun huisvuil wel op te sparen voor die dag. De dag dat je voor je huisvuil nog geld vraagt. Die zooi die je anders probleemloos in de Kliko zou gooien (sorry Kliko, is niet persoonlijk!). En natuurlijk, zo hebben wij ook een berg afval geproduceerd die we vandaag aan de man gingen brengen. We? Nee, ik 'moest' op Elise passen. In de tuin. Koude versnapering in de hand en een nieuw stukje vakliteratuur. De rest van het gezin zat op een 'strategisch' gekozen stuk. En hoe ging het? Nou, Lisanne had voor 25,80 verkocht en Madelon1 voor 23 euro. En Wesley voor 5,50 euro maar had ook al weer geld uitgegeven en bleef steken op 2,20 euro. Hier natuurlijk een impressie. En zat ik daarnet mijn hotmail te controleren (zie meel naar frank103), stond er een stukje over de warmte. En waar oververhitting toe kan leiden. En hoe slecht dat is voor de lak van je automobiel! Deze weken van zomers weer lijken toch een beetje hachelijk. Ik verwijs jullie gemakshalve even naar het weblog van Henk G (twentetrack), waar een bezorgde echtgenote om adviezen vraagt......

6 opmerkingen:

Kliko Green zei

valt zwaar op mijn maag...

Anoniem zei

Ja, maar ik heb ook veel kunst gezien...

HenkG zei

Vakliteratuur? Van die literatuur waar de artikelen zo interessant zijn? Voor spelende jongens?
Of de Donald Duck?

FRANK103 zei

@Henk: als regelmatig bezoeker van het frank103weblog vind ik dat je wel een betere gok had kunnen doen: namelijk een treinenboek!

Om precies te zijn: mini-club praxis van Karl Albrecht.

Je weet toch dat je niet de donald duck in de tuin kan lezen op zondag / maandag. Dat kan in Rijssen niet en hier ook niet! Dat moet achter dichte gordijnen! Die Donald Duck dan.

Anoniem zei

het is brandgevaarlijk heden ten dage, ze waarschuwen er voor!

Anoniem zei

die banden kunnen nog best gebruikt worden. Beetje rode lak erop en die auto rijdt weer.