zaterdag 21 april 2007

Racen bij Schoonderbeek deel 3

Vandaag zouden we weer gaan racen bij Schoonderbeek in Hillegom. Vlakbij werden we echter tegengehouden door agenten, we mochten er niet door. Er is een ongeluk gebeurd, dachten we nog. Maar nee, overal Duitsers (lopend, fietsend, bussen en auto's), er was een happening van iets. Iets extreem rechts? Nee, er was iets bloemerigs, een corso. Maar goed, misschien minder ernstig, maar niet minder vervelend, want het industrieterrein waar Schoonderbeek is gevestigd is zo goed als onbereikbaar. Als we om 17.15 een laatste poging doen om bij Schoonderbeek te komen worden we omringd door mensen. De corso is kennelijk afgelopen. We wachten (noodgedwongen, door een Alto en een Astra voor ons) een aantal minuten tot de mensenmassa wat is afgenomen, en dan zijn we binnen 5 minuten bij Schoonderbeek. Irritatie bij ons is echter groot, waarom vertelt niemand wat er aan de hand is en waarom zijn er geen omleidingen aangegeven? Ach, de gedachte dat iemand die zich een Harry Potter look heeft aangemeten onze minister president speelt, zegt genoeg over de bestuurders en hun (gebrekkig) gedachtegoed. Bij Schoonderbeek staan we uitgebreid de aanbiedingen te bestuderen waarbij John (uut Z) een Ninco Peugeot 307 proracekit scoort. Ik besluit met heel veel pijn en moeite geen uitgaven te doen. Dan de rallybaan, en die is hachelijk. Veel te steil voor de Subaru of de Viper van Wesley! Om 19.30 gaan we alsnog racen met magneetloze Slot-it bolides waarbij mijn Ninco Mosler, die bijzonder gehecht is aan zijn magneet, het zonder magneet volledig af laat weten. Uiteraard gaan we via de McD naar huis!
Aanvulling: de problemen met Blogger van de laatste 2 weken zorgen er voor dat het plezier in het plaatsen van twijfelachtige teksten en dubieuze foto's aardig weg is. Komende tijd gaat de frequentie in de berichtgeving hier dus drastisch omlaag. En dat is natuurlijk ook hachelijk!

8 opmerkingen:

Jacko zei

Bijzonder smakelijke foto's Frank. Het wordt dus inderdaad tijd dat je je eens wat gaat bezinnen....

De site is trouwens zo traag als dikke stront door een dunne trechter bij min 20....Wellicht daardoor wat minder fun?

Anoniem zei

Ik heb geen verklaring, maar jullie wel? Ik zal het aantal berichten op de voorpagina nog verder verkleinen...

Anoniem zei

Als er iets te doen is wordt dat meestal wel gemeld van te voren.
Maar ja, ik krijg hier ook niet alles mee.

Anoniem zei

Die Alto kon vast ook niet verder rijden. Geduld, ook in de race wereld is van belang, om te winnen.

Anoniem zei

gelukkig: ook eten!

John zei

Als Frank er niet bij gezegd had dat het van de McDonald's was zou je haast geloven dat die foto in een echt restaurant was genomen. ;)

FRANK103 zei

@René: bloemen houden misschien van mensen, maar ik niet van bloemen(corso's), als er al iets over in de krant heeft gestaan, dan heb ik er vast omheen gelezen!

@Brillie: als er een weg is dan kan je er rijden...

@GastheerG: het is goed de prioriteiten in de gaten te houden!

En John, de McD is toch een echt restaurant?

John zei

McD is geen restaurant maar een vreetschuur. Voor allebei de gelegenheden is er een tijd. :)