donderdag 24 mei 2007

Over buitentemperaturen en racebanen

Het is te warm voor racebanen. Waarom? Vooral omdat die meestal binnen zijn. Het is mei, de mussen (indien aanwezig) vallen van de daken, en er zijn buitenactiviteiten. Activiteiten, dat klinkt actief? Nou, dat valt mee, want ik ben de coach. Gisteravond van Wesley de Vandaal, vanavond van Lisanne. Afzien, naar, vervelend, maar iemand moet het doen. Zittend in een stoeltje, drankje in de hand, twijfelachtige teksten roepen naar de speel(st)ers en schuttingtaal naar de tegenpartij! Mocht ik vanavond iets later zijn bij MTRC dan liep het uit!

Wat is eigenlijk NIET hachelijk?

11 opmerkingen:

Angelique1966 zei

ehm knarf103, ga jij HEEL TOEVALLIG op 7 juni de kindertjes van groep 7-8 bij de plaatselijke buurman-atletiekvereniging fotograferen? IK kan die dag niet, doe al de sportdag op 4 juni.
ALS je dat doet, neem dan veel foto;s van mijn kinderen (en die van jou) en dan mag je er best een aantal heel artistieke foto's tussen zetten van een aantal momenten-voor-jezelf- zoals daar zijn: chips, koffie, broodje bal, gevulde koek, sprits, eierkoek (van Sonja Die Hier Heel Graag Genoemd Wordt staat EEN stroopwafel voor 72 eierenkoeken, trek hier je lering uit zou ik zeggen) of andere lekkernijen. Stuur je dan wel een kopie van alles naar mij?

Angelique1966 zei

Met jou als trainer moeten de teams vast door zijn naar de volgende ronde?

Anoniem zei

Smurfen zijn niet hachelijk, om maar eens wat te noemen.
Voor de rest kan je daar veel onder plaatsen.

Anoniem zei

Smurfen zijn niet hachelijk, om maar eens wat te noemen.
Voor de rest kan je daar veel onder plaatsen.

FRANK103 zei

@An:
1 ik weet niet van ee sportdag op 7 juni, maar 7 juni is een donderdag en dan ben ik op mijn werk. Nee, ik ga daar dus geen foto's maken.
2 Nee, team Wesley was 4e geworden van de 6 en bij het team van Lisanne heb ik niet op de uitslag gewacht.
@René: hoe weet jij dat zo zeker? En stotteren smurfen wel?

Anoniem zei

moest je niet een van je vele vrije dagen spenderen dan? Behalve 4 juni (sportdag groep 5-8) is er ook een sportdag voor alleen groep 7-8 in de plaats K te NH bij de vereniging L. Lisanne kan je er alles over vertellen..

Anoniem zei

ah moest het meisje alleen naar huis=

Anoniem zei

nee hoor, ze hadden 1 wedstrijd gewonnen en 3 verloren. En dan ben je klaar!
Ze is dus mee gegaan naar huis.

Anoniem zei

Korfbal, ik vond het een mietjes sport. Totdat ik merkte dat ik elke week een andere dame bij mij in bed kon krijgen....

Kliko Green zei

Ik ga op korfbal!!!

Renesmurf zei

Alleen stottersmurf.