woensdag 23 mei 2007

Zaanse schans

Jaco en Gerard, maar vooral ook Henk, vroegen zich zaterdagavond af of ze niet wat gemist hadden door niet naar de Zaanse Schans te gaan. Iets van: gutteguttegut, heb ik niet iets gemist. Dus voelde ik mij gister verplicht om even te gaan kijken. Iets van gutteguttegut: hebben ze iets gemist? Als ik dan gistermiddag mijn Zaanse schans foto's bekijk, dan heb ik in ieder geval wel iets gemist. Creativiteit?! Voor de weblogbezoeker die denkt: gutteguttegut, het lukt die frank103 niet eens die wieken scherp te krijgen, dat is expres!! Sorry. Ja, ook de Zaanse Schans is hachelijk!

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Hebben we echt niks aan gemist zeg!

Wanneer gaan we? Een keer savonds?

Steffer zei

Foto's, foto's, foto's, rare snuiters met camera's, Zaanse Gans, treintjes, vlaggetjes, vreemde vogels met petjes op en rode neuzen, mooie dames met hoedjes op, Miyata, eten, eten en nog eens eten......maar.....wordt er ook nog ge-slotterd op Frank4536285743????

Anoniem zei

@GastheerG: je bent van harte welkom, geef maar aan wanneer je kunt

@Stef'r: deze donderdag MTRC, maar daar zijn ook weinig boeiende nieuwe foto's te maken. Ik kom gewoon weer eens jouw kant op!

Kliko Green zei

He steffer!! Pas op he!!?!?!
Noem je mij een rare snuiter met een camera... of die andere rare snuiters?

FRANK103 zei

Hij kan mij niet bedoelen, ik was al een ouwehoer, dan moeten jullie het wel zijn....
Gelukkig weet ik waar stef'r zijn huis woont!

Kliko Green zei

Ik dus binnenkort ook?!!?!??!!?

FRANK103 zei

Jij ook!

Steffer zei

Nou, als Kliko ook hier wilt racen kan de ene rare snuiter foto's maken van de andere rare snuiter zodat deze foto's onder het mom van "slotracefoto's" op de blog van die normale. ...uh...rare snuiter gezet kan worden....

FRANK103 zei

Ik kan ze eerst meenemen naar de Zaanse schans en dan het avondje Noord Holland beëindigen bij jou! De hapjes waren in ieder geval uitstekend!

Anoniem zei

Met mijn ex ben ik daar wel eens geweest. Het was nogal... saai. Niet veel later maakte ik het ook maar uit..

Steffer zei

Brillie, je ex saai?

Kliko Green zei

hahaahahahaha