zaterdag 21 juli 2007

Over apies en misdrijven

De regelmatige bezoeker hier heeft donderdag kunnen lezen dat we naar de Apenheul in Apeldoorn zijn geweest (schuin achter het landgoed van Brillie en in de achtertuin van Jaco Klikogreen). Natuurlijk is een bezoek aan de dierentuin een bron van herkenning, met natuurlijk de vraag: wil de echte look-a-like van Frank-103 nu opstaan. Aan jullie natuurlijk de keuze, wie ging er opstaan? Allemaal?

Helaas ga ook ik hier een paar weken stilte aankondigen, sorry Brillie, en in die paar weken zullen jullie je elders op het internet moeten vermaken. Dat wil niet zeggen dat ik helemaal hier niets ga plaatsen, maar dat ga ik wel proberen.
En in die paar weken stilte wil ik jullie het mysterie van de zeldzame boomkikkers voorleggen. Digireflexer Jerry, die hier niet genoemd wil worden, is bekend om zijn zeldzame boomkikker foto's (de boomkikkers zijn zeldzaam, niet de foto's van Jerry). Jerry wil niet de vindplaats van deze schuwe diertjes vertellen, en het waarom, dat bleek tijdens ons bezoek aan de Apenheul. Het lijkt erop dat de arme boomkikkertjes door Jerry worden opgejaagd en in plastic worden verpakt. Ik zeg jullie: ik ga de bevoegde instanties informeren! Dit is ernstig! Dit is ernstiger, dit is hachelijk!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

je hebt die laatste aap toch niet te diep aangekeken he? Hij wijst wel angstaanjagend: kom jij maar eens even hier mannetje....of interpreteer ik dit verkeerd en bedoelt hij te zeggen:
ow frank wat leuk dat je er weer bent, kijk eens in de poppetjes van mijn ogen. dan kan ik lekker met je lachen.

Anoniem zei

Geen idee. Ik laat het graag aan de mensen met kennig over.

HenkG zei

"Helaas ga ook ik hier een paar weken stilte aankondigen,.."

Erg hè als op vakantie "moet"...

Nou, je zorgt maar dat je lekker uitrust en weer heel terugkomt, uiteraard met legaal geimporteerde noodzakelijkheden....

Labradoedel zei

Die kikker zit in een hachelijke situatie!
BTW (by the way), Harry156sw heeft ook weer eens wat op z'n weblog gezet.