zondag 26 augustus 2007

Het was vrij gezellig

Het vrijgezellenfeest is enerzijds altijd leuk en anderzijds niet. Het betekent het einde van iets. Iemand (ik noem GEEN namen maar plaats uiteraard wel het naambordje) is er weer ingestonken. Doe het nou niet, geven vele getrouwde mannen als wijze raad. Of: trouw niet voor je 40 bent (Zangeres zonder naam?). En in die laatste periode voor het getrouwde leven hoort een vrijgezellenfeest. De bananenbar. Veel bananen! Drank. Veel drank. (Foto onder: Stephan en teveel drank)Afgesproken was gisteren om 11 uur, en dat was een beetje vroeg. Te vroeg voor de bananenbar. En een hachelijk tijdstip (lunch) voor bananen. We zijn in de regio A gaan quad-, minimotoren- en terreinrijden. Omdat het zonnetje heerlijk scheen, de meeste genodigden motorrijders danwel snelheidsmaniakken (neef Erik) danwel beide zijn gingen de rijopdrachten heel goed. Wat natuurlijk ook weer jammer was voor de foto en video-opnamen! (Hieronder: blogger-103 op de foto)Slechts 1 valpartij waarbij de coureur werd afgeleid door een flits, ik ontken natuurlijk alles!, leverde een gat in een broek op (vanaf dat moment een oude broek). Na deze inspanningen had de organisatie gelukkig ruim tijd gereserveerd voor de broodnodige vochtige versnaperingen!
Het avondprogramma was bij het plaatselijke wokrestaurant, een aanrader voor eenieder met veel buikspieren (nee, het is GEEN vet!!). Je zal begrijpen dat ik alle gerechten uitgebreid op de foto heb gezet en dat deze hier binnenkort dit weblog zullen gaan sieren! En zo kwam aan deze leuke vrij gezellige dag toch ook weer een einde.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Volgens mij waren het Ronnie & de Ronnies met wel een naam die niet trouwden voor de 40.

Anoniem zei

Volgens neef Erik zijn het de havenzangers.

John zei

Ik dacht dat het Arne Jansen was, ook bekend van de topper "Meisjes met rode haren".

Anoniem zei

Dat comdoom om zijn hoofd... prachtig.

Anoniem zei

Sorry Brillie, maar het is een haarnetje ivm met de verplicht te dragen helm. Maar ik hoop dat je dat ook leuk vindt!

Anoniem zei

Als liefhebber van het Nederlandse repertoire kan ik melden dat dat nummer van het Lowland trio is, uit de jaren zestig van de vorige eeuw. Daarna is het nog wel gecovered.


Het Lowland Trio was afkomstig van omgeving Alkmaar en bestond uit leadzanger Joop van Twuyver, Jaap Hos en Hans le Grand. Ze braken door met het nummer Trouw niet voor je veertig bent, dat Joop zelf geschreven had. In 1966 bereikte het de 36e plaats in de Top 40. (wikipedia)