maandag 21 januari 2008

Modelspoordagen

Via Damduin van Racebaanweblog kreeg ik een mailtje van Marcel van MPV-online. Ik had laatst een stukje op Racebaanweblog geplaatst over een artikel in Autovisie dat met hulp van Marcel tot stand was gekomen. Het stukje: http://www.racebaanweblog.nl/2008/01/over-literatuur.htm
Nu vroeg Marcel zich af wat ik bedoelde met de opmerking dat hij wél genoemd wilde worden. En erger: wat bedoel ik met 'het is hachelijk'?Tja, iemand (Marcel bedoel ik, wel op blijven letten!!) die serieus mijn geneuzel leest. Snif. Dat is een mooi moment!

Ik ben er stil van! En degenen die me kennen zullen beamen: dat gebeurt niet snel..... Marcel wordt hier links bij de links genoemd als racebaanwinkel te Amsterdam (MPV-Online), en als winkelier zijnde wordt Marcel natuurlijk graag genoemd!! Marcel in Amsterdam dus (Marcel, krijg ik nu korting?)
Goed, verder heb ik alleen treinenfoto's voor jullie. Natuurlijk van de exposanten die hun gelijkstroomtreintjes moeten aanduwen, iets wat bij Märklin alleen bij uitzonderlijke vervuiling van de spoorbaan voorkomt, zoals op de treinenzolder van neef Erik. (Die hier dan ook liever niet genoemd wil worden!). En van al die fotografen die met hun grote hoofd in het beeld hangen zodat ik geen mooie foto kan scoren.





Ahum, mijn grote kop komt ook vaak storend in beeld? Het is hachelijk!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Die huisjes, dat lijkt wel waar mijn neef in woont. Alleen zie ik nergens een zend-antenne. En dat is dan weer minder.

Willem S zei

sluikreclame ?......