vrijdag 18 januari 2008

Nog meer vroegah

Gisteravond was een waardeloze raceavond bij MTRC. Zo'n avond waarvan je zegt: daarvoor ga ik niet (meer) uit huis! De auto, een Slot-it Porsche 956K, reed uitstekend.
De regelaar van Slot-it deed het uitstekend.
Waarom dan een waardeloze avond? De andere leden hadden geen zin in een race. Ja, dan wordt je lid van een racebaanclub.... Goed, die open dag op 2 maart om meer leden te werven is dus feitelijk voor mij te laat? Gelukkig brak de achterspoiler van de Porsche opnieuw af, zodat ik deze avond niet geheel uit het geheugen hoef te/moet wissen, ik moet de spoiler immers weer plakken.

Een veel boeiender onderwerp: vroeger waren Märklin wagonnetjes van metaal. Degelijk, niet te veel details, met een veer om de koppelingen te richten. Anno 2008 is een wagon ruim voorzien van pietepeuterige details die het pakken van de wagon een hachelijke kwestie maken. Ruim meer details dan bijvoorbeeld de Porsche! En is een Porsche misschien al geen kinderspeelgoed meer, deze wagon is het zeker niet. Overigens is het prijsverschil tussen de Porsche en de wagon ook heel beperkt (40 euro resp. 35 euro). Of al die details echt zinvol zijn? Bij een raceauto rijd je details eraf en bij een wagonnetje vallen ze op een grotere spoorbaan natuurlijk helemaal niet op. Had ik al hachelijk gezegd?

Ook de raebaanlinks, links, zijn opgeruimd. Volgorde nu is datum van bijwerken. Verwijderd is iedereen die 3 maanden niet een update heeft geplaatst (Willem S, Fauto, Dakotatrack).

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Porsche is natuurlijk altijd goed... Ze heeft mij nooit laten staan.

BK-Racing zei

Ik bied 15 euro op je porsche.

FRANK103 zei

@Brillie: Porsche is net als VW, Ford en Mercedes gewoon Duitse degelijkheid!

@BK-racing: voor 40 euro mag je hem hebben. Reken ik niets voor olie en lijmresten!

PorscheHarry zei

Die Porsche had veel details, maar die had je er afgereden, weet je nog? ;-) En als je wilt racen, gewoon op MJ's voorstel ingaan, dan wordt dat erg leuk :-)

Willem S zei

Hmmm verwijderd, dat vraagt om een update van de pagina ;-)
Kom ik er dan weer bij ?
PS ik update regelmatig mijn andere pagina, www.scrapitz.nl telt die wel mee ? ;-)

FRANK103 zei

@Harold: heb ik gedaan!


@WillemS: ja! Maar Scrapitz tel ik -helaas- niet mee, is voor mij te ver weg.