vrijdag 25 april 2008

De nieuwe klasse deel 3

Donderdagavond moest de Scalextric Audi TT af zijn, vond ik. Het zou natuurlijk jammer zijn om nog 2 weken te moeten wachten (meivakantie) voordat ik deze auto voor de eerste keer aan de tand kon voelen. En natuurlijk houden jullie het ook geen 2 weken vol! Dus heb ik woensdag de hulptroepen ingeschakeld om de auto te voorzien van tekst (frank-103, zie foto hierboven). Het eindresultaat ziet u hieronder, om te kritische opmerkingen over het schilderwerk te voorkomen heb ik de autofocus uitgezet! Jullie zien het, de plakcijfers zitten erop (uiteraard ook 103), de koersborden (TEE) en een passende aanduiding is aangebracht van de voorkant (1) en van de achterkant van de auto (2). Met een watervaste stift worden kleine plekjes bijgewerkt (jaja, bijna onzichtbaar!) en dan gaat de auto in de blanke lak om te voorkomen dat de fraaie laklaag beschadigingen oploopt als een besturingsfout leidt tot het verlaten van het slot. En de auto daarna de kanten van het circuit onzacht raakt. Natuurlijk toon ik hier ook een foto van een tweetal andere gekleurde Audi TT's, de Gulf van Steef en de Mild Seven van Joop (die hier natuurlijk beiden niet genoemd willen worden).

10 opmerkingen:

PorscheHarry zei

De tranen springen me bijna in de ogen gezien het eindresultaat. Je hebt Picasso met je CreaBea Audi ruimschoots overtroffen en naast de andere Audi's wordt je motivatie voor deze geel-en-rood-met-hazelnoot TT ook veel duidelijker :-)

FRANK103 zei

@Harold: misschien kan je je het beste richten op foto 2 (de onscherpe foto).

Als tipje van de sluier ga ik hierbij alvast verklappen dat ik een witte slot it heb gekocht. Mondriaan!

Anoniem zei

Ja, ieder zijn ding.

Ik dacht niks serieus, want dat staat nergens.
Ik vroeg me gewoon wat af.

FRANK103 zei

@Rene: en daar is geen woord van gelogen! Vragen staat vrij!

HenkG zei

De cijfers staan er in ieder geval wel strak op...

Madelon zei

En maar goed dat je geen Frank94.876.436 heet!

FRANK103 zei

@Henk: en dat is nog niet zo makkelijk!
@Madelon: klopt als een bus (waar 94.876.436 naturlijk wel weer op past!)

Anoniem zei

Heer Frank,
U bent weer aan het priegelen geweest met uw autootjes, gij deugniet dat ge zijt! In al zijn kleinigheid is die Audi TT toch een juweeltje geworden.
Ikzelve heb ik mijn jonge jaren nog vliegtuigjes in elkaar geknutseld. Samen met de buurjongen heb ik daar veel plezier aan beleefd.
Sweet memories...
Met vriendelijke groeten,
De Drs.

Anoniem zei

Geen reclame voor Brillie?

FRANK103 zei

@drs: u heeft het gemerkt, sommige mensen groeien nooit op!

@brillie: had je dat gewild dan?