zondag 27 april 2008

Tizzun deel veel + 1

Ik moet de archieven nog even in duiken, maar naar mijn idee stond Harold Porscheharry bovenaan.

Voor jullie een nieuwe opgave, waarvan ik niet weet of deze auto ook in Nederland leverbaar is / wordt. Voor merk en type is een punt te verdienen. De vraag is dus: tizzun? Succes!

10 opmerkingen:

Anoniem zei

De nieuwe Golf.

Angelique1966 zei

ik denk een Nissan Tiida

Angelique1966 zei

de auto komt niet in Nederland, hij is bedoeld als auto voor oost europa ter vervanging voor de Almera en Primera rijders die niet kiezen voor de Qashqai...

Jacko zei

Vrouwen horen geen verstand van auto's te hebben!

Angelique1966 zei

ik vorm graag de uitzondering op de regel. Overigens hoef je in het geheel geen verstand van auto's te hebben om deze auto te herkennen. Dat is meer een kwestie van goed vergelijken...dus de ogen goed de kost geven en gebruuik maken van hetgeen Men ons biedt: internet!

Anoniem zei

Ik sluit me bij Brillie aan, die heeft verstand van auto`s.

FRANK103 zei

Ik ben bang dat buuv An het goed geraden heeft. Ik zal de niet gesjopte foto later deze week plaatsen. Een Nissan Tiida dus!

PorscheHarry zei

Toch fijn dat ik de tijd kreeg om te reageren :-) Het lijkt overigens meer op een opgeblazen Spaanse Peugeot 307. Jullie hebben het vast erg druk op het werk gehad vandaag ......

Anoniem zei

En ik erken geen vrouwen die verstand denken te hebben van autos; het is een GOLF nieuwe versie.

Angelique1966 zei

Zoals ik al zei Brillie, is het geen kwestie vasn verstand hebben van auto's maar gewoon googlen en dan kom je vanzelf uit op de Nissan Tiida, en jammer, maar de nieuwe Golf lijkt er zelfs niet eens op. De afstand van de achterkant van de auto naar het zijraampje is bij de Nissan groter, de lijn is rechter bij het zijachterraam van de Nissan en bovendien loopt de Salmiakdropachtige vorm van het achterlicht bij de Nissan meer door aan de zijkant van de auto dan bij de nieuwe Golf.
Oh ja en de kleine stootrand OP de bumper van de Nissan loopt door naar de zijkant, de Golf heeft deze niet eens. De tankdop van de Golf is rond en van de Nissan vierkant, de achterlampen zijn anders van vorm. Zo zijn er plentie verschillen aan te wijzen. Kortom, een Nissan Tiida, Kan er niets aan doen, Maar het allegrootste bewijs is de bedenker van deze vraag: hij gaf de oplossing al.