donderdag 29 mei 2008

De treinen van Erik

Ik ga hier natuurlijk niet de suggestie doen dat collega Peter me een schop heeft gegeven tegen mijn enkel, maar ik ben wel geblesseerd. Geen voetbal voor mij dus op dit moment. Dus toen neef Erik gisteren belde of ik langs kwam om aan de treinen te sleutelen, was het natuurlijk een ja! Eenmaal daar stond de koffie klaar en moesten we weer van neef Richard vernemen dat zijn collega Wim, die hier niet genoemd wil worden maar dit blog wel bezoekt, echt niet kan koken! En of ik dat hier wil plaatsen! Wim: plaats gerust een opmerking bij de reacties, ik heb ook aanstootgevende teksten / afbeeldingen met betrekking tot Richard!
Goed, naar zolder dus waar afgelopen weken behoorlijk geknutseld is. De -prachtige- 103 (zie meerdere foto's) heeft een behoorlijke lading stof op het dak en inmiddels ook tussen de tandwielen. Het ICE spoor moet nog een kwastje verf en verder is Erik druk bezig geweest met het inbouwen van verlichting. Geen dure Märklin verlichting, maar lampjes van de action. Het knipperen van de ledjes vraagt om high-tech electronika! Hachelijk?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Voor mij ook geen voetbal.
ook geen treinen, wel koffie.

Anoniem zei

Die action lampjes gaan jammerlijk niet lang mee. Is er al internet ingebouwd?

Anoniem zei

@ renesmurf: Ook voor mij geen voetbal, geen treinen, zelfs geen koffie....... wat dan wel?? Thee met verjaarsgebak!!

@ Brillie: Mocht er ooit een Märklinfiguurtje komen (H0) met een laptop, dan kan hij of zij in de treinen van Erik draadloos internetten! Enne....... hoeveel branduren verwacht je van Action ledjes? Gelukkig heeft Erik andere rijtijden dan de NS.

gr. Nicht M te B

FRANK103 zei

@rene: koffie is een uitstekend excuus voor een koekje, of voor een gebakje!

@brillie: het zijn ledjes en die gaan wel lang mee, zegt neef Erik.

@Mar10e: thee met gebak kan ook. Mbt de ledjes: we zullen het nooit exact, op de minuut, weten!