zaterdag 28 juni 2008

Tizzun deel veel + 2

Gisteravond hadden we afgesproken bij John uut B om de nieuwe bolide van Remco uut V (inderdaad, het palingdorp) te bekijken! Omdat ik gisteravond last had van een ietwat trage stoelgang, ik bespaar jullie de details, was ik te laat bij John en sprongen we meteen om 20.20 in de nieuwe tuf. Voor een nieuwe vakantie-tizzun kon ik wel weer wat opnamen gebruiken dus heb ik de nieuwe bolide van Remco uitgebreid op de foto gezet. Zeg maar tot vervelens toe! En naast foto's van deze auto heb in genoeg foto's gemaakt voor minstens nog 2 berichten hier!
Ik vertel hier natuurlijk ook graag over mijn ritten in de auto van een oud-collega Piet, die naar iedere vrouwelijke fietster toeterde en vervolgens vriendelijk zwaaide. Vrijwel altijd zwaaide het verbouwereerde slachtoffer terug, kijkend naar auto en bestuurder en denkend: wie is dat? Zonder gene biecht ik hier op dat ik met 5-jarige Jason, die hier best genoemd wil worden als dat snoep oplevert, gisteravond samen heb getoeterd en gezwaaid naar tientallen willekeurige voorbijgangers, tot Sandra (was ook mee en ontkent gewoon alles) bijna van het lachen in haar broek moest plassen. En dat in de nieuwe auto van Remco, die misschien ooit naar paling zal rieken, maar niet naar plas! Hierdoor is Remco (hieronder op de foto) de komende tijd niet welkom in Wijk aan Z, in verband met een gevalletje geluidsoverlast.
Voor collega Peter, in bezit van een fraaie Volvo S40 sedan, toon ik graag nog wat plaatjes van de praktische mogelijkheden van de bolide van Remco, je zou in zo'n auto zomaar van die leuke ligbedden van Jysk (met een beetje rookschade) in kunnen laden, zelfs zonder de klep te moeten openen!
De vraag natuurlijk is: in wat voor benzineslurper maakt Remco de A10 onveilig?

Tizzun-stand:
1 John uut Z 12 punten
2 Porscheharry 11,5
3 Steffer 10 (7 + 2 voor de Datsun 100A + 1 voor de Kubelwagen)
4 Ronald Muis 5,5
5 Martin Firefighter en Finger2 4
6 Brillie, Slowride en Buuv An 2
7 Renésmurf, Gerard en Jaco Klikogreen 1 punt

Na het tochtje was er gelukkig koffie met een Kroatisch koekje. Heerlijk!

12 opmerkingen:

John zei

Een Kia Sportage?

Steffer zei

Kia Sportage uit 2005? Ik moet toch wat als John al het type goed heeft....

PorscheHarry zei

Van jappen en koreanen heb ik geen verstand, die lijken allemaal op elkaar :-)

Finger2 zei

Hyundai Santa Feeeeeeeee

Renesmurf zei

Je laat wel goed de details zien, het is vast een jappanner!

Anoniem zei

Dat zijn geen autobanden... Pfff. Die leg ik zeker niet onder mijn Porsche...

Jacko zei

Deacadentie all over the place zeg!! Buiten 18 graden en dan in de auto 19 graden instellen.....

FRANK103 zei

@John: goed!

@Steffer: hij heeft hem vrijdag opgehaald, ik denk dat deze auto van staal is gemaakt dat in mei door de hoogovens is geproduceerd en per trein naar Tjechië is vervoerd. 2005 is fout! Juni 2008 was beter geweest!

@Porscheharry: feitelijk is het dus een Tjechische auto!

@Finger2: een Kia Sportage 2WD 2.0

@René: dat is om het iets moeilijker te maken, maar het is me nog nooit gelukt om John uut Z te misleiden, maar John werkt dan ook in de automobielbranche!

@Brillie: er zijn genoeg lieden met snelle auto's die deze eigenlijk niet kunnen betalen, zoals BMW M3's etc. Die zie je dan altijd staan op Toyo of Hankook. Het ziet er wel uit als een band, maar contact met de weg is er niet!

@Jacko: de wind, zeg maar storm, leidde alle aandacht af van de temperatuur. Maar zo zie jij details die mij nog waren ontgaan!

Anoniem zei

Frank,
Een geruststelling de twee ligbedden gingen met gemak in de achterbak van de S40.
En het personeel van JYSK van Amsterdam Noord werkte om onverklaarbare reden nu in Zaandam (zie onderstaand persbericht).
Wat de lezers van dit weblog met deze hachelijke informatie moeten weet ik niet, maar nutteloze informatie onthouden is zeker uit de boze...........

Persberichten
27.06.2008
Donderdagmiddag 26 juni heeft een grote brand in Amsterdam Noord diverse bedrijfspanden in de as gelegd, waaronder de vestiging van JYSK aan de Klimopweg 19. Het filiaal zal daarom voorlopig gesloten blijven. De dichtstbijzijnde filialen van JYSK zijn te vinden in Zaandam en Cruquius (Hoofddorp).

JYSK zal er alles aan doen om klanten die orders hebben geplaatst zo goed mogelijk van dienst te zijn. De openstaande bestellingen zullen worden afgehandeld via het JYSK filiaal in Zaandam, Pieter Ghijsenlaan 21a (tel. 075-6702937).

FRANK103 zei

Inderdaad een hele geruststelling! Ik ga nu pas met een fijn gevoel verder genieten van het weekend. En jij van de ligbedden, of zijn die geclaimd door vrouw en dochter?

Peter bedankt en spreek je later!

Finger2 zei

Jammer twee weel drive.

FRANK103 zei

Ja, eerlijk is eerlijk, je zat er dichtbij, en het is natuurlijk altijd lastig om het verschil te zien tussen een 2wd en een 4wd op een fotootje van de kofferbak of de aircobediening.